Mollenvanger Marc Denys met de locatie van… De Mol 2024

Beste vrienden, heel goed nieuws! We kennen de locatie voor het nieuw Molseizoen. Gilles De Coster maakte dit, voor de gelegenheid bijgestaan door acteur en ex-deelnemer Matteo Simoni, deze week bekend.

De bestemming van het nieuw avontuur wordt Sicilië. “’De Mol’ wordt dit jaar overgoten met een stevige scheut Italiaanse flair”, aldus Gilles De Coster. “Sicilië is het perfecte decor voor dit nieuwe molavontuur. Het is een fascinerend eiland, met ruige kustlijnen en prachtige dorpjes, met broeierige steden en weidse vergezichten. Een bijzonder inspirerende plek ook met z’n rijk historisch en artistiek erfgoed. En naar het schijnt ook niet slecht van eten.”

Zoals jullie wel weten gaan in het programma tien onbekende Vlamingen op zoek naar de saboteur in hun midden. Vorig jaar kwam Lancelot als winnaar uit de strijd in het mooie Arizona. Hij zat saboteur Comfort al snel op het spoor en kroonde zich tot verdiende winnaar. Schrijnwerker Toos was de verliezend finalist.

© GoPlay

Leuk weetje: het is de allereerste keer dat De Mol terugkeert naar hetzelfde land. Toen het programma 20 jaar gelden op TV1 werd uitgezonden, was Italië de bestemming van het derde seizoen. De toenmalige groep, met presentator Michiel Devlieger, moest dan op zoek naar Mol Marc Simons.

Een nieuw seizoen van De Mol wordt doorgaans in het voorjaar uitgezonden, de exacte startdatum en de namen van alle kandidaten volgen later. We kijken er alvast nu al naar uit.

Fijne feestdagen, een gezond 2024 en tot ‘Ollemolle Mol’!

Mollenvanger Marc Denys laat ook in 2024 zijn licht schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook.

The post Mollenvanger Marc Denys met de locatie van… De Mol 2024 is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Marktkramer die fruit van 600 euro verkoopt, reageert: “Prijzen staan mooi aangegeven. Meer kunnen we niet doen”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »

Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Westtoer, de provincie West-Vlaanderen en het stadsbestuur hebben de handen in elkaar geslagen voor het realiseren van een nieuwe wandelroute door de Torhoutse stadskern. Het traject van 3,6 km is aangeduid met 80 metalen klinknagels en gidst de wandelaars langs erfgoedsites, groene plekken en streetart.
The post Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Lees meer »

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »

Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius

Even paniek in de Basic Fit in Waregem vrijdagavond: enkele sporters dachten dat er rook de zaal binnenkwam en verwittigden de brandweer. Ter plaatse bleek het echter om stoom uit een gesprongen waterleiding te gaan.
The post Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen in 2023

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.500 zwerfkatten gevangen. Zo bericht ‘De Zondag’ vandaag, op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Het gaat om exact 13.428 dieren, oftewel 8 procent minder dan in 2022, toen meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald.

Lees meer »