Ketnet aan Zee gaat zaterdag van start in Knokke-Heist

Zaterdag gaat het evenement Ketnet aan Zee van start op het Heldenplein in Heist. Ketnet aan Zee staat voor een kerstvakantie lang kinderplezier en avontuur. De bekend Ketnet-wrappers zijn er aanwezig en er staan heel wat muzikale acts op het programma.

De gemeente Knokke-Heist en Ketnet hebben al langer een band met elkaar. Zo verwelkomt de gemeente al jarenlang de Ketnetband tijdens het zomerse muziekfeest Kneistival. Nu slaat de kinder- en jongerenzender van de VRT dus voor het eerst ook in de winter haar tenten op in Knokke-Heist, meer bepaald op het Heldenplein in Heist.

Daar staat een paviljoen opgesteld met daarin heel wat spelmogelijkheden. Kinderen kunnen er echt in de wereld van Ketnet stappen en meedoen aan Ketnet-activiteiten, zoals het zelf presenteren van het Karrewiet-jeugdjournaal, je voorbereiden op het Gala van de Gouden K’s of meespelen met het Kingsize Live bordspel.

De kinderen kunnen er verder ook retro-computergames spelen en tal van behendigheidsspelen uitvoeren. Bekende Ketnet-wrappers Nona, Héritier, Thomas en Sarah zijn van 10 uur 30 tot 17 uur 30 aanwezig in de eventzone. Ter plaatse kan een reservatie gemaakt worden voor een ‘meet and greet’ en uiteraard ook fotomogelijkheid met wrapper naar keuze.

Optredens

Tijdens de tweede week van de kerstvakantie, van dinsdag 2 tot en met zondag 7 januari 2024, kunnen bezoekers genieten van spetterende optredens op het outdoor podium. Bekende Ketnet-gezichten zullen het publiek vermaken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens de optredens kun je aan de foodtruck terecht voor een zoete snack of warm drankje.

Op dinsdag is er een Ketnet DJ-set met Gio Kemper, op woensdag opnieuw een DJ-set met Thomas, op donderdag een optreden van Sarah & Bavo, op vrijdag terug een DJ-set met Gio Kemper. Op zaterdag komt wrapper Héritier plaatjes draaien en op zondag is er een optreden van de Ketnetband. Vandaag kwamen de vijfdejaars van gemeentelijke basisschool De Parel het concept al eens uittesten. Alle activiteiten van Ketnet aan Zee zijn gratis toegankelijk.

Het volledige programma en alle praktische info kan je vinden op de site.

The post Ketnet aan Zee gaat zaterdag van start in Knokke-Heist is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Is ‘Vive le Vélo’ echt wel de goudmijn van de koers? “Dat het maar snel écht zomer wordt”

Zondag start de Tour pas echt, want dan sluiten ook Karl Vannieuwkerke (53) en zijn ‘Vive le Vélo’ weer aan. In het zog van de wielertalkshow zijn meteen ook de nieuwe T-shirts en sweaters in de winkel beland. Gemaakt door ‘Vive la Vie’, het bedrijf van Karls ex-vriendin Caroline Vereenooghe (38) dat twee zomers geleden van makkelijk geldgewin werd beschuldigd.

Lees meer »

Biden volhardt in campagnestrijd, ondanks rijzende twijfels: “Ik doe mee aan deze race en niemand zal me wegduwen”

Joe Biden bevestigt dat hij kandidaat blijft om zichzelf op te volgens als president van de Verenigde Staten. Dat heeft Biden gezegd in een videovergadering. Sinds het dramatische debat tegen uitdager Donald Trump rijzen er ook binnen zijn eigen partij steeds grotere twijfels over de kandidatuur van de 81-jarige Biden voor de presidentsverkiezingen in het najaar.

Lees meer »

Belgische jeugdinternational Alama Bayo is nieuw bij Cercle Brugge: “Op de flank of in de spits? Waar de coach mij zet kan ik spelen”

Cercle Brugge is maandagochtend op stageweek vertrokken naar het Nederlandse Venray. 22 spelers aangevuld met zes gasten van Jong Cercle zijn er actief. Alama Bayo is voorlopig de enige nieuweling. Hij kwam over van Seraing en ondertekende in mei reeds een contract voor vier seizoenen bij groen-zwart.
The post Belgische jeugdinternational Alama Bayo is nieuw bij Cercle Brugge: “Op

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik stap alleen uit de race als de Heer mij persoonlijk komt vertellen dat ik dat moet doen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Biden maakte ook nogmaals duidelijk dat hij niet overweegt om uit de race om het presidentschap te stappen.

Lees meer »

KIJK. “Mensen vlogen uit hun stoelen”: passagiers getuigen na noodlanding in Brazilië

Afgelopen maandag moest een Boeing 787-9 Dreamliner van Air Europe een noodlanding maken in het Braziliaanse Natal nadat het toestel werd geteisterd door hevige turbulentie. “Mensen waren aan het schreeuwen en aan het rondlopen. Ik zag iemand vastzitten in het bagagevak!”, getuigt een vrouwelijke passagier. Het toestel was onderweg van Madrid naar Montevideo (Uruguay). “Maar van het ene op het

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde, die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht, is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er is geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

Lees meer »

Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen

Het populaire Heulse allround café Den Hert, bekend voor zijn weekendambiance, sluit vrijdag 5 juli voor één dag zijn café. Ze verhuizen naar Heule-Watermolen ter gelegenheid van de jubelfeesten. Dit weekend verkiezen ze daar tijdens de 80ste Watermolenfeesten het 60ste Tineke van de Watermolen.
The post Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen appeared first on KW.be.

Lees meer »