Kerst Indoor Boarding Tornooi met 133 ploegen

Van zaterdag 23 december tot zaterdag 30 december organiseert de jeugdafdeling van KSV Pittem voor de 19de maal haar Kerst Indoor boardingtornooi. Niet minder dan 133 ploegen van U6 tot U15 zullen weer het beste van zichzelf geven, waarbij spektakel zeker weer verzekerd zal zijn.

Aanvragen

“Dat ons Indoor boardingtornooi voor veel ploegen een vaste afspraak op de agenda is, was ook dit jaar weer te merken aan de inschrijvingen”, vertelt de jeugdcoördinator Jurgen Rigolle. “Zonder veel reclame te maken, stroomden de aanvragen binnen en op om en bij de veertien dagen was alles volzet. Het tornooi is toegankelijk voor ploegen van U6 tot U15 en we zijn toch wel trots te kunnen vertellen dat niet minder dan 133 verschillende ploegen van tien spelers het tegen elkaar zullen opnemen, wat ruw geschat neerkomt op 1.400 spelers. We hebben er bewust voor gekozen om vooral ploegen uit de eigen regio te laten langskomen, al zijn er bijvoorbeeld ook ploegen uit Liedekerke op de afspraak. Aangezien we zelf een bloeiende jeugdwerking hebben, zullen heel wat van onze eigen ploegen spelen, soms zelfs twee per leeftijdscategorie.”

Uniek concept

“Ons boardingtornooi blijft uiteraard een uniek concept, wat de populariteit zeker verklaart”, gaat jeugdvoorzitter Andy Kindt verder. “We hebben spannende wedstrijden, vergezeld van een klank- en lichtshow en dit alles in een gezellige sfeer met een natje en een droogje. Door het hoge aantal inschrijvingen zit ons programma eivol met elke dag, behalve op woensdag, een morgen-, middag- en avondsessie. De kinderen van U6 tot U9 spelen op een verkleind speelveld, dat op woensdagmorgen omgebouwd wordt tot een volledig speelveld voor de oudere leeftijden. We zijn ook trots dat alle wedstrijden tot U10 door onze eigen jeugdspelers als scheidsrechter zullen geleid worden. Op vrijdagnamiddag hebben we in samenwerking met SV Zulte Waregem een poule voor IP / Elite U12, waarbij deze spelers voor het eerst met boarding zullen spelen, wat zeker spektakel zal geven! Met enkel het bestuur zouden we dit uiteraard niet kunnen realiseren, dus onze grote dank gaat uit naar de om en bij zestig vrijwilligers die belangeloos aan het tornooi meewerken.”

The post Kerst Indoor Boarding Tornooi met 133 ploegen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Geslaagde veiligheidsactie ouderraad De Klimtoren: “Eenrichtingsverkeer nodig”

Op vrijdag 6 september bracht de ouderraad van basisschool De Klimtoren de onveilige verkeerssituatie voor de schoolpoort opnieuw onder de aandacht van de gemeente. Er werd een veiligheidsactie georganiseerd waarbij de kinderen en hun wensen rond verkeersveiligheid centraal stonden.
The post Geslaagde veiligheidsactie ouderraad De Klimtoren: “Eenrichtingsverkeer nodig” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeente koopt watertank van 6.000 liter

Het gemeentebestuur van Beernem investeerde in een watertank van 6.000 liter en een sproeiarm om de groene zones in de gemeente op een milieuvriendelijke manier te bewateren. “Door de beweeglijke sproeiarm gaat er minder water verloren. Zeker in lange droge periodes is dit belangrijk, maar eigenlijk is het in elke periode van het jaar belangrijk
The post Gemeente koopt

Lees meer »

“Belg is Europees kampioen pendelen”

De Belgen zijn Europees kampioen als het op pendelen aankomt. Zowel qua kilometers heen-en-terug als de pendeltijd staat ons land helemaal bovenaan in een groep van achttien Europese landen. Dat becijferde hr-bedrijf SD Worx na een onderzoek bij 18.000 werknemers, onder wie meer dan duizend Belgen.

Lees meer »

Vlaams formateur Diependaele (N-VA) wil morgen samenzitten met CD&V en Vooruit

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) heeft de drie partijen die onderhandelen over een Vlaamse regering (N-VA, Vooruit en CD&V) donderdag uitgenodigd voor een overleg in de centrale werkgroep, met de drie partijen samen dus. CD&V en Vooruit hebben telefonisch ook aangegeven dat ze daartoe bereid zijn. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

KSA Spiko opent jaar

KSA Spiko trapte zaterdag het nieuwe jaar af met een namiddag vol spel, plezier en kennismaking met nieuwe vriendinnen. KSA Spiko is de KSA van Sint-Pieters en Christus Koning voor meisjes van 5 tot 16 jaar. Drie keer per maand komt men in het weekend samen voor een toffe activiteitennamiddag. Daarnaast zijn er ook speciale
The post KSA Spiko

Lees meer »

Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand

Zoals de traditie het voorschrijft wordt met Meulebeke kermis de Sint-Elooisdeken van de Middenstand in de bloemen gezet. Dit jaar valt de eer te beurt aan Bart Minne, die hiermee Pascal Warlop opvolgt. Deze feestelijke plechtigheid vindt plaats op zaterdag 21 september.
The post Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand appeared first on KW.be.

Lees meer »