Bradley Cooper moet persconferentie onderbreken voor medisch noodgeval van dochtertje Lea

Bradley Cooper (48) was aanwezig op een persconferentie voor zijn film ‘Maestro’, maar verliet al snel de zaal omdat de schoolverpleegkundige van zijn zesjarige dochter Lea belde. Zodra hij hoorde van een noodgeval, verontschuldigde hij zich en snelde de acteur naar haar school. 

Meer krantenkoppen in België

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers na ongeziene aanval met ontploffende biepers in Libanon: “7 oktober wordt een heel belangrijke datum”

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New

Lees meer »

Werd Bert (57) vermoord in parenclub en gedumpt in Nederland?

Werd de 57-jarige Bert Heijmans uit het Limburgse Maaseik vermoord in een parenclub en werd zijn lijk vervolgens gewikkeld in plastic en gedumpt in Nederland? De speurders waren maandag urenlang in de weer bij Club 7 Sins in Maaseik, maar het luidt op dit moment enkel een onderdeel te zijn van het onderzoek.

Lees meer »

Nu al 11 doden en 4.000 gewonden in Libanon nadat Hezbollah-biepers massaal tegelijk ontploffen: “Enige die in staat zou zijn tot zo’n ongelofelijk infiltratieproces, is de Mossad”

In Libanon zijn dinsdag zeker 4.000 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook elf mensen dood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem

De gemeente Wielsbeke en de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) realiseren in de Sluisstraat in Ooigem extra ruimte voor lokale ambachtelijke bedrijvigheid.
The post Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alles was geregeld voor hun huwelijk, tot nietsvermoedende bruid krijgt te horen dat ze maand eerder al trouwde

Een vrouw uit het Franse Vélizy-Villacoublay (op zo’n 15 kilometer van Parijs) had haar speciale dag heel anders voorgesteld. Tijdens het plannen van haar bruiloft kwam ze erachter dat zij op papier al getrouwd was. Een andere vrouw bleek onder haar naam, met behulp van haar identiteitskaart die zij eerder was kwijtgeraakt, een maand eerder getrouwd te zijn.

Lees meer »