Voormalig Trump-advocaat Rudy Giuliani vraagt na monsterboete van bijna 150 miljoen dollar bescherming tegen schuldeisers aan

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Verkoop eerste fase woonproject De Lange Thuyn in Blankenberge gelanceerd: “Hier verschijnen straks de eerste dertig woningen”

Op de grens met het poldergebied in het zuidoosten van Blankenberge verrijst een nieuwe woonbuurt met zo’n 239 wooneenheden. Samen met lokaal bestuur Blankenberge en woonmaatschappij Zetus realiseert WVI er het eigentijds woonproject De Lange Thuyn. “Vandaag lanceren we met trots de verkoop van de eerste fase”, zegt Johan Proot, directeur WVI. “Hier verschijnen straks de eerste dertig woningen.”

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. China is “beslissende facilitator” van Russische oorlog in Oekraïne, zegt NAVO-verklaring

De staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat land is dan weer op een “onomkeerbaar pad” naar NAVO-lidmaatschap, zo staat in de verklaring die de NAVO-landen op de top in Washington woensdag hebben aangenomen. Lees hier de ontwikkelingen van woensdag 10 juli terug.

Lees meer »