Treedt ze in voetsporen van vader Tom? Suri Cruise speelt hoofdrol in toneelstuk

Suri Cruise (17) treedt in de voetsporen van haar vader Tom Cruise (61). De dochter van de Amerikaanse acteur heeft namelijk de hoofdrol gestrikt in het toneelstuk van de Sacred Heart-school in Manhattan. Ze speelde de rol van Morticia Addams in ‘The Addams Family: A New Musical’. 

Meer krantenkoppen in België

Voor het eerst in 230 jaar krijgen bezoekers rondleiding in trappistenabdij van Westmalle: “Té unieke kans om te laten liggen”

Niks dan enthousiaste reacties op de eerste brouwerijdag van de Brouwerij der Trappisten in Westmalle. De gelukkigen die half juni een ticket wisten te bemachtigen, kregen woensdag de hele brouwerij in werking te zien, van de brouwzaal over de rijpingskelder tot de bottelarij. De zeventien nog aanwezige monniken zelf hielden zich afzijdig achter hun abdijmuren.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Mathieu Terryn spreekt voor het eerst sinds huwelijksbreuk: “Ik heb veel schaamte, veel spijt over hoe ik geleefd heb”

En plots, afgelopen februari, werd het stil rond Mathieu Terryn (30). Zijn huwelijk: kapot. Op Instagram, waar hij altijd zo druk-druk-druk was geweest: niks meer. Een lente ging voorbij, een zomer ging voorbij, Mathieu zweeg. Nu praat hij wel. Over hartzeer. Maar ook over een ontspoord leven. Over alcohol, over roesmiddelen. Én: over een nieuwe single, waarop hij die demonen

Lees meer »

Kris Declercq voor het eerst naar Vlaams parlement: “Ik wil meer middelen naar Roeselare halen”

Hilde Crevits krijgt opnieuw een prominente rol in de nieuwe Vlaamse regering. Als viceminister-president krijgt ze de bevoegdheden Binnenlands Bestuur, Inburgering en Integratie en Samenleving. Dat betekent ook dat er een plaatsje vrijkomt in het parlement.
The post Kris Declercq voor het eerst naar Vlaams parlement: “Ik wil meer middelen naar Roeselare halen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Freya Van den Bossche (Vooruit) diep ontgoocheld nu modernisering abortuswetgeving is weggestemd: “Begrijp dat mensen aan ons twijfelen”

Dat de commissie Justitie in de Kamer, en ook haar eigen partij Vooruit, de modernisering van de abortuswetgeving heeft weggestemd, valt slecht bij Freya Van den Bossche. "Ik was heel teleurgesteld." Van den Bossche gaat nu mee onderhandelen over de kwestie bij de federale formatie. "Maar als er geen akkoord komt, moet iedereen vrij kunnen stemmen."

Lees meer »

400 enthousiaste deelnemers uit 16 verschillende bedrijven verschijnen aan start van BUDDYRUN & WALK 2024

De vierde editie van de BUDDYRUN & WALK, georganiseerd door Logo Leieland vzw, brengt dit jaar opnieuw bedrijven en werknemers samen voor een sportieve en gezellige avond. Met maar liefst 400 deelnemers uit 16 verschillende bedrijven aan de start aan het President Kennedypark belooft het evenement een groot succes te worden.
The post 400 enthousiaste deelnemers uit 16 verschillende

Lees meer »

Gert Verhulst verklapt headliner van Studio 100 SingAlong: “We zetten meteen extra show open, want het wordt een bom”

Het grote giswerk zit erop voor de Studio 100-fans. Na weken teasen verklapt Gert Verhulst nu zelf wie de grote headliner wordt van de tweede editie van de Studio 100 SingAlong in het Sportpaleis. “Toen we vorig jaar nummers van hen zongen, werden die zo luid meegbruld… Ik was daar echt van onder de indruk”, vertelt hij fier. “Maar hun

Lees meer »

Vlamingen Catherine (60) en Anke (29) over hun leven tussen de bommen in Libanon: “We horen de gevechtsvliegtuigen voortdurend overvliegen”

Verschillende landen roepen op tot een onmiddellijk staakt-het-vuren in het grensgebied tussen Israël en Libanon, terwijl het Israëlische leger een grondoffensief in Libanon lijkt voor te bereiden. Twee Vlamingen in Libanon vertellen over hun dagelijkse leven en waarom ze niet vluchten: “Ook toen Israël hier vlakbij bruggen bombardeerde, zijn we gebleven.”

Lees meer »