Te koop: stulpjes van Berlusconi ter waarde van honderden miljoenen

De erfgenamen van wijlen ex-premier Silvio Berlusconi doen zijn onroerend goed in de verkoop. Al zijn villa’s en appartementen mogen weg, op eentje na. 

Meer krantenkoppen in België

Grootouders laten Italiaanse tiener die zijn gezin uitmoordde niet in de steek: “Wij voelen medeleven voor onze kleinzoon”

Afgelopen weekend brak de hel los in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, vlakbij Milaan. In de nacht van zaterdag op zondag moordde de 17-jarige Riccardo Chiarioni op gruwelijke wijze zijn hele gezin uit. Zijn broertje en beide ouders lieten daarbij het leven. Diezelfde nacht bekent hij de drievoudige moord. Volgens de advocaat van Riccardo zouden zijn grootouders, ondanks de tragedie,

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf en boete voor eenzame man na exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Zelfs in combi deed hij verder”

Een 50-jarige man uit Oekraïne is door de correctionele rechtbank van Kortrijk veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 6 maanden en een effectieve boete van 800 euro voor exhibitionisme. Tussen de slachtoffers een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.
The post Voorwaardelijke celstraf en boete voor eenzame man na exhibitionisme aan Vetexsite

Lees meer »

“Vastgoed rendeert beter dan wat banken bieden”: zoveel brengt investering in huurhuis op

Na de banken jaagt nu ook de immosector op de miljarden van de staatsbon. Vastgoedexperts ERA en Investr voorspellen een heropleving van investeringsvastgoed. “Een goed huurhuis levert nu al een hoog nettorendement, meer dan andere veilige niet-vastgoedbeleggingen. En dat zal de komende jaren alleen maar stijgen.” Waarom zijn zij daar zo zeker van? Hoeveel rendement levert een huurhuis of -appartement

Lees meer »

Een evenaring van Tokio: zwemster Tatyana Lebrun pakt brons na diskwalificatie van Nederlandse en bezorgt België 15de medaille

Tatyana Lebrun leek te moeten achterblijven met een ondankbare vierde plek, maar de Nederlandse Lisa Kruger – die als derde eindigde – werd gediskwalificeerd. Daardoor heeft onze landgenote toch eremetaal te pakken. Goed voor medaille vijftien voor onze paralympische atleten in Parijs. En dat is een evenaring van de prestatie van in Tokio 2020. Daarmee is het doel bereikt.

Lees meer »

Ingrid (59) getuigt moedig nadat ze door ex-man werd neergeschoten in Sint-Amands met een jachtgeweer: “Ik fluisterde nog: ‘ik ga dood’”

De hele rechtszaal in Mechelen kreeg ze muisstil. Ingrid, een 59-jarige mama van drie kinderen, heeft de dood in de ogen gekeken toen ze in oktober 2023 in Sint-Amands door haar ex-man werd neergeschoten met een jachtgeweer. “Het beeld hoe hij boven mij gebukt stond met dat geweer, vergeet ik nooit”, getuigde ze pakkend tijdens de zitting. Iwan R. (59)

Lees meer »

Roeselarenaar krijgt vier jaar cel voor messteken aan inmiddels overleden partner

Een zoveelste ruzie tussen een koppel op een appartement in Roeselare ontaardde in een steekpartij. Een 70-jarige vrouw overleefde maar op het nippertje. Haar partner kreeg daarvoor van de rechter een celstraf van vier jaar voor poging doodslag. De helft van de straf is voorwaardelijk, als hij zich aan enkele voorwaarden houdt. Aan het slachtoffer moet hij ruim 6.000 euro

Lees meer »