Schroeven en moersleutels: dokters verwijderen drie kilo metaal uit maag van Iraanse man

In Iran hebben artsen ongeveer drie kilo aan metalen onderdelen uit de maag van een man verwijderd. Ze ontdekten tijdens de bijzondere operatie schroeven, moersleutels, en andere kleine stukjes metaal. Dat melden Iraanse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Wat een veerkracht! Lotte Kopecky wint daags na valpartij slotetappe én eindklassement in de Simac Ladies Tour

Met blauwe plekken en schaafwonden, maar dat kon Lotte Kopecky niet deren. De wereldkampioene ging pas in de laatste meters over aanvalster Smulders – dankzij perfect werk van ploeggenote Wiebes – en won uiteindelijk met een wiel voorsprong. Ze pakt bovenop de ritzege ook de eindzege in het algemene klassement. Daarnaast sluit ze het jaar ook met zekerheid af als

Lees meer »

‘Koekiemonster’ geflitst op Duitse snelweg

Zelfs al is de zin in koeken nog zo groot, toch moet je je aan de snelheid houden. Dat heeft het ‘Koekiemonster’ ondervonden. Of toch de persoon die het masker droeg van het personage uit ‘Sesamstraat’, die geflitst werd in Duitsland.

Lees meer »

100 jaar New Zealand Battlefield Memorials informatiepaneel ingehuldigd

n 1919 startte de Nieuw-Zeelandse regering met het bouwen van monumenten nabij de slagvelden waar Nieuw-Zeelanders hadden gevochten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Deze monumenten herdenken de inspanningen van de New Zealand Expeditionary Force en de New Zealand Division. Sinds 1924 staan twee gelijkaardige herdenkingszuilen in Mesen en Passendale.
The post 100 jaar New Zealand Battlefield Memorials informatiepaneel ingehuldigd appeared

Lees meer »

Politicoloog Herwig Reynaert reageert op lage opkomst: “Ik ben verbaasd. Omdat het over lokale verkiezingen gaat”

Het lijkt erop dat bij de gemeenteraadsverkiezingen in heel Vlaanderen een stevige duik in de opkomstcijfers wordt vastgesteld. “Ik ben verbaasd”, zo reageert UGent-politicoloog Herwig Reynaert.
The post Politicoloog Herwig Reynaert reageert op lage opkomst: “Ik ben verbaasd. Omdat het over lokale verkiezingen gaat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KLJ Merkem scoort met kraakvers verkiezingsontbijt

Wie deze voormiddag in Merkem ging stemmen, kon zich tegoed doen aan een deugddoend verkiezingsontbijt. In de buurt van het stemlokaal had KLJ Merkem zijn tenten opgeslagen en daar kon je terecht voor een flinke koffie, kraakverse koffiekoeken en een leuke babbel.
The post KLJ Merkem scoort met kraakvers verkiezingsontbijt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lieven Vanbelleghem maakt comeback als burgemeester: “Onze grote overwinning zorgt voor eerherstel”

‘The Winner Takes It All’ van Abba was het toepasselijke nummer waarmee Lieven Vanbelleghem zondagavond zijn intrede maakte bij zijn aanhang in café Come Back. De vorige én toekomstige burgemeester van Langemark-Poelkapelle pakt dan ook vol vertrouwen de koe bij de hoorns.
The post Lieven Vanbelleghem maakt comeback als burgemeester: “Onze grote overwinning zorgt voor eerherstel” appeared first on

Lees meer »

De witte brigade overplakt campagneposters Vlaams Belang in Menen

In Menen verschenen de afgelopen dagen nieuwe affiches in het politieke straatbeeld. Op verschillende plaatsen werden de campagneposters van het Vlaams Belang overplakt door ‘de witte brigade’. De onbekende groep zegt op te komen voor de democratische waarden.
The post De witte brigade overplakt campagneposters Vlaams Belang in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben bang voor onze levens”: Nigeriaanse selectie met onder meer Boniface en Ndidi zit vast op afgelegen luchthaven in Libië

De verplaatsing van de Nigeriaanse nationale voetbalploeg naar Libië is nu al op een fiasco uitgedraaid. Victor Boniface (23) en co zitten namelijk al uren vast op een Libisch vliegveld, naar verluidt zonder eten of drinken. “Ik ben bang voor onze levens”, stelt Wilfred Ndidi (27), ex-middenvelder van RC Genk, zelfs. Volgens kapitein William Troost-Ekong zouden de spelers binnenkort het

Lees meer »