Iedereen dacht dat ze tragisch gevallen was na romantisch aanzoek in Turkije, nu is haar ‘aanstaande’ opgepakt

Wat leek het een verschrikkelijk tragisch verhaal deze zomer: een 39-jarige vrouw die vlak nadat ze ten huwelijk was gevraagd op een prachtige klif in Turkije, haar evenwicht verliest en naar beneden valt. Dood. Haar kersverse verloofde reageerde totaal over zijn toeren bij Turkse media. Hij was de liefde van zijn leven kwijt. Maar nu lijkt het erop dat hij haar mogelijk geduwd heeft. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Kroont Laurens Devos zich voor derde Spelen op rij tot paralympisch kampioen?

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) plaatste zich vanmorgen al voor de finale, die om 17 uur volgt, en speelt dus om het goud. Een medaille die dressuuramazone Michèle George zonet al (andermaal) pakte. Voor onze landgenote is het al haar zevende gouden medaille, een evenaring van het record.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Wat kan Louis Clincke in de wegrit?

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin plaatste zich later in een paralympisch record voor de finale van de 100 meter, kan hij deze voormiddag al voor nieuw eremetaal zorgen?

Lees meer »

Scouts en gidsen klaar voor jaarlijkse Fancyfair

De scouts en de gidsen pakken van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september aan het Gaverkasteel met hun jaarlijkse Fancyfair uit. De festiviteiten krijgen dit keer een middeleeuws kleedje aangemeten.
The post Scouts en gidsen klaar voor jaarlijkse Fancyfair appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grondwaterpeil blijft hoger dan normaal

Na de zware regenval in de eerste helft van augustus, registreert de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) in meer dan 9 op de 10 meetplaatsen normale, hoge tot zelfs zeer hoge grondwaterstanden voor de tijd van het jaar. Het grondwaterpeil blijft algemeen veel hoger dan normaal, maar wel wat minder uitzonderlijk dan de voorbije maanden. De 14-daagse gemiddelde debieten bleven wel gelijk

Lees meer »

Fransman terecht voor bezit 19 flessen lachgas in auto: “Om ballonnen op te blazen”

“Gekocht om ballonnen te vullen voor enkele feesten.” Een 24-jarige Fransman diste een vrij ongeloofwaardige verklaring op om de aanwezigheid van 19 flessen lachgas in de koffer van zijn auto te verantwoorden. “Zou je dan 1.500 ballonnen opblazen?”, vroeg de openbare aanklager zich af.
The post Fransman terecht voor bezit 19 flessen lachgas in auto: “Om ballonnen op te

Lees meer »