Echte kanshebber of schijnkandidaat? Wie is de vrouw die Vladimir Poetin wil uitdagen voor het Russische presidentschap?

Een voormalige tv-journaliste heeft zich officieel gemeld als kandidate voor de Russische presidentsverkiezingen. Is ze een schijnkandidaat die de stembusgang wat legitimiteit moet geven of wil ze Vladimir Poetin écht uitdagen? En maakt ze ook kans?

 

Meer krantenkoppen in België

Politie geeft namen vrij van drie meisjes die omkwamen bij mesaanval tijdens Taylor Swift-dansles: ouders Alice Aguiar (9) “ontroostbaar”

De politie van Merseyside heeft de namen vrijgegeven van de drie slachtoffertjes die gisteren omkwamen bij een mesaanval in een dansschool in het Engelse Southport. Het gaat om Bebe King (6), Elsie Dot Stancombe (7) en Alice Aguiar (9). Die laatste overleed vanmorgen aan haar verwondingen. Volgens een tante van Alice zijn haar ouders “ontroostbaar”.

Lees meer »

Weerbericht: maandag wordt zomers

Maandag wordt het zomers met zon en af en toe enkele hoge wolkensluiers. De maxima stijgen naar 23 graden in de Hoge Venen, 26 graden aan de kust en 27 of 28 graden in het centrum. De wind uit oost tot zuidoost waait zwak tot soms matig. Langs de kust zal in de middag een matige zeebries uit noordoostelijke richting

Lees meer »