Vrouw (43) krijgt zes maanden cel en boete nadat ze voor ruim 3.600 euro aankopen doet met Visa-kaart van zieke man uit Menen

Een 43-jarige vrouw krijgt zes maanden cel en 800 euro boete omdat ze voor ruim 3.600 euro aankopen deed met de Visa-kaart van een zieke man uit Menen die ze geregeld bezocht.

De dochter van het slachtoffer merkte op dat er geregeld uitgaven gebeurden met de Visa-kaart van haar vader. Die was echter herstellende van een hersenbloeding en meer nog: de kaart bleek onvindbaar in zijn woning.

Zo’n 250 transacties

Later werd de Visa-kaart aangetroffen in het bezit van E.D., een vrouw die vaak bij de man op bezoek ging. Sinds mei 2021 deed ze voor 3.655 euro aankopen met de Visa-kaart, het zou over tot wel 250 transacties gaan. De vrouw was niet aanwezig voor haar proces, maar ontkende op een verhoor dat ze de kaart stal en hield vol dat ze de aankopen deed met de toestemming van de zieke man.

De rechter volgde dat verhaal echter niet.

The post Vrouw (43) krijgt zes maanden cel en boete nadat ze voor ruim 3.600 euro aankopen doet met Visa-kaart van zieke man uit Menen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale

KVKO stelde de selectie voor het komende seizoen voor. De A-ploeg promoveerde naar derde provinciale, terwijl de B-ploeg nu in de kustreeks van vierde terechtkomt.
The post KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Mangala, die “nog niet weet of hij basisspeler zal zijn”, vindt Frankrijk favoriet: “Zij hebben hiermee meer ervaring”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Degradatie Eendracht Aalst doet ook 3 andere clubs naar lagere reeks zakken: “Onbegrijpelijk hiervoor afgestraft te worden”

Het is nu definitief: Eendracht Aalst degradeert naar 1e provinciale. De club werd kampioen in 2e nationale en zou dus naar 1e promoveren, maar kreeg geen licentie voor de nationale reeksen door allerlei problemen binnen de club. De club ging niet in beroep, dus dat betekent dat Aalst nu naar 1e provinciale gaat. Maar dat brengt natuurlijk een domino-effect met

Lees meer »

Vertragingen bij Duits treinverkeer zorgen voor klachten bij Rode Duivels-fans: “Na vier treinen is een vriendin ons komen ophalen”

Na de kwalificatie voor de achtste finales, woensdagavond tegen Oekraïne, kennen tal van Rode Duivels-fans problemen met hun terugkeer vanuit Stuttgart naar huis. Al sinds het begin van het Europees Kampioenschap klagen voetbalfans over de treinen in Duitsland, een al jaren aanslepend en groeiend probleem. “Over de NMBS ga ik nu minder klagen”, klinkt het.

Lees meer »

Michael Obasuyi en Helena Ponette verlengen titel op BK Atletiek

Net als vorig jaar in Brugge werden Helena Ponette en Michael Obasuyi in Brussel nationaal kampioen op respectievelijk de 400 meter in 51”88 en de 110 meter horden in 13”24. Met het oog op Parijs geeft dit voor beide Oostendenaars alvast een boost aan vertrouwen.
The post Michael Obasuyi en Helena Ponette verlengen titel op BK Atletiek appeared first

Lees meer »

GO!-basisschool Stene sluit schooljaar af met Olympische Spelen

GO!-basisschool Stene aan de Steensedijk sloot het schooljaar sportief af met Olympische Spelen voor alle leerlingen en het uitwuiven van meester Bernard Jonckheere, die op welverdiend pensioen gaat.
The post GO!-basisschool Stene sluit schooljaar af met Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »