Tien Amerikanen in Venezuela vrijgelaten in ruil voor bondgenoot van Maduro

De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdag de vrijlating aangekondigd van tien Amerikanen die vastzitten in Venezuela. Volgens bronnen in Washington laat Biden in ruil een bondgenoot van de Venezolaanse president Nicolas Maduro vrij.

 

Meer krantenkoppen in België

Gina viert 103de verjaardag in wzc De Noordhinder in Heist

Op 17 juni 2024 vierde Gina Hertveldt haar 103de verjaardag in het woonzorgcentrum De Noordhinder in Heist. Aangezien de 100-plusser een echte zoetekauw is, verrasten schepenen Nick Wenmaekers en Tine Gobert haar met een lekkernijenbox van Oxfam Wereldwinkel.
The post Gina viert 103de verjaardag in wzc De Noordhinder in Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Spermadonor die 550 kinderen verwekte, reageert op Netflix-docu ‘The Man with 1.000 Kids’: “Ik ben geen monster”

De rechter legde hem een donorverbod op toen aan het licht kwam dat honderden kinderen werden verwekt met zijn zaad. Jonathan Meijer (42) is het onderwerp van de Netflix-docureeks ‘The Man with 1000 Kids’. Daarin getuigen enkele ouders over Meijers “onverzadigbare drang om zich zoveel mogelijk voort te planten”. “Die documentaire is pure sensatie”, reageert Meijer in een exclusief gesprek

Lees meer »

Oude boerderij in Merchtem gaat in vlammen op

In de Peisegemstraat in Merchtem is gisteravond een oude boerderij uitgebrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, sloegen de vlammen al uit het dak. Bij de brand kwam erg veel rook vrij. Mensen in de buurt kregen dan ook de raad om ramen en deuren dicht te houden.

Lees meer »

“De tijd van de ultragoedkope Chinese spullen is straks voorbij. En maar goed ook”

Eindelijk lijkt Europa een versnelling hoger te schakelen tegen de dumpingpraktijken van Chinese webwinkels als Shein, Temu en Alibaba. Een beetje economisch protectionisme kunnen we alleen maar toejuichen. Al moeten wij, de consumenten, wel beseffen dat de redding van onze Europese economie met een prijs komt. Letterlijk zelfs. De tijd van de ultragoedkope spullen zal straks voorbij zijn. En maar

Lees meer »

Europa zal lastpak Orban wel overleven

Hongarije is het volgend half jaar voorzitter van de EU, en dat betekent dat euroscepticus Viktor Orban vol in de schijnwerpers staat. Hoewel de Hongaarse premier als een lastpak te boek staat, wordt niet verwacht dat hij veel problemen kan veroorzaken.

Lees meer »