KV Oostende gaat in beroep tegen puntenaftrek

KV Oostende gaat in beroep tegen de beslissing van de Licentiecommissie om drie punten af te trekken. Dat meldt KVO woensdagnamiddag.

De Licentiecommissie van de Belgische voetbalbond (KBVB) legde Oostende eerder woensdag een puntenaftrek van drie punten op voor achterstallige betalingen. Zo betaalde KVO meerdere belastingen van september en oktober nog niet, net als transfergelden voor Juanda Fuentes en Mateo Barac. Eerder werd de club al een transferverbod en een gelimiteerde spelerslijst opgelegd voor de financiële achterstand.

Oostende laat in een reactie weten in beroep te gaan tegen de opgelegde aftrek van drie punten en de overige beperkingen opgelegd door de Licentiecommissie. “We zullen er alles aan doen om die puntenaftrek terug te draaien. Daar ligt nu de volle focus op”, aldus interim-CEO Benjamin Ehresmann.

De club zal pas verder commentaar geven nadat het beroep is ingediend, klinkt het nog.

The post KV Oostende gaat in beroep tegen puntenaftrek is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak

Ons Onderdak heeft plannen om de sociale woningen op het centrale plein in de Torrepoortlaan te vervangen door 12 ééngezinswoningen en 43 appartementen. Volgens Sam Vancayseele zorgt dat voor ongerustheid bij de bewoners. Volgens schepen Philip Bolle zou communicatie echter voorbarig geweest zijn.
The post Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak appeared first on KW.be.

Lees meer »

KLJ Ledegem organiseert startdag en viert 95ste verjaardag

Voor KLJ Ledegem zijn het drukke weken. Op vrijdag 13 september organiseert de vereniging ‘s avonds haar startdag. Nieuwe geïnteresseerde leden zijn vanaf 19 uur welkom aan de Sint-Eloois-Winkelstraat om tijdens een leuke activiteit kennis te maken met de werking van de vereniging. Nog geen week later viert KLJ Ledegem haar 95ste verjaardag.
The post KLJ Ledegem organiseert startdag

Lees meer »

Martijn De Maesschalck jongste kandidaat provincieraadslijst: “Wij als jongeren krijgen te vaak de rekening gepresenteerd”

Vlaams Belang stelde donderdag de lijst voor omtrent de provincieraadsverkiezingen voor de kieskring Kortrijk-Roeselare-Tielt. De negentienjarige Anzegemse rechtenstudent Martijn De Maesschalck zal met zijn zesde plaats de jongste op de lijst te vinden zijn naast lijsttrekker Michiel Descheemaeker en lijstduwer Wouter Vermeersch.
The post Martijn De Maesschalck jongste kandidaat provincieraadslijst: “Wij als jongeren krijgen te vaak de rekening gepresenteerd”

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. Anderlecht wil jonge winger van Southampton huren

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »

Radio-dj Maureen Vanherberghen over mama zijn van twee kinderen: “Eerlijk? Het is zalig, maar ook zot vermoeiend”

In januari zal Maureen Vanherberghen (36) te horen zijn in de MNM Ochtendshow, maar nu geniet ze nog van ouderschapsverlof. In juli beviel ze van haar tweede dochtertje Léone. In een Q&A op Instagram vertelt de MNM-dj hoe het met haar gaat. “Het is zalig, maar ook zot vermoeiend. Ik ben bijvoorbeeld al wakker van half vijf”, vertelt de presentatrice.

Lees meer »

Neo-triatleten Greg Van Avermaert, Sven Vanthourenhout en Jelle Wallays schaven zwemtechiek bij met tips van legende Frederik Van Lierde

Voormalige wielrenners die zich wagen aan triatlon, het is een fenomeen dat we vaker en vaker terugzien. Onlangs kreeg deze trend een boost door niemand minder dan tweevoudig Olympisch goudwinnaar Remco Evenepoel, die aankondigde na zijn wielercarrière de triatlon in te willen duiken. Een ander opmerkelijk voorbeeld is Greg Van Avermaet, die eind vorig jaar zijn eerste triatlon, SGrail in

Lees meer »

Waarom je beter niet uitglijdt over een ananas in de groenteafdeling

Als jij in de fruitafdeling van de supermarkt struikelt over een stuk fruit, dan moet de verzekeraar van de winkel jouw schade niet vergoeden. Val je over datzelfde stuk fruit in eender welke andere afdeling, dan komt de verzekering van de supermarkt wél tussenbeide. Thierry Vansweevelt is hoogleraar aansprakelijkheidsrecht aan de UAntwerpen en legt uit wat dit ‘groenterestenarrest’ precies inhoudt.

Lees meer »

Grootouders laten Italiaanse tiener die zijn gezin uitmoordde niet in de steek: “Wij voelen medeleven voor onze kleinzoon”

Afgelopen weekend brak de hel los in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, vlakbij Milaan. In de nacht van zaterdag op zondag moordde de 17-jarige Riccardo Chiarioni op gruwelijke wijze zijn hele gezin uit. Zijn broertje en beide ouders lieten daarbij het leven. Diezelfde nacht bekent hij de drievoudige moord. Volgens de advocaat van Riccardo zouden zijn grootouders, ondanks de tragedie,

Lees meer »