Hans Van Themsche (35) praat vanuit de gevangenis over zijn moorden: “Wat moet je zeggen tegen een moeder wiens kind je hebt afgenomen?”

“Ik ben Hans Van Themsche, de man die vreselijke feiten heeft gepleegd.” In een driedelige tv-reeks over de man uit Wilrijk die als 18-jarige een moordende raid in de Antwerpse binnenstad hield, komt Van Themsche (35) ook zelf aan het woord in de gevangenis van Oudenaarde. Daar wordt hij ook geconfronteerd met Laurence Van Bree, de moeder van zijn jongste slachtoffertje Luna (2).

 

Meer krantenkoppen in België

‘Kamp Waes’-deelnemer Youssef officieel in verdenking gesteld van grensoverschrijdend gedrag met 3 minderjarigen

Youssef Challouki, bekend als deelnemer van het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’, is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat bevestigt het parket van Antwerpen. Een 14-jarig meisje had in juni een klacht ingediend tegen de voormalige leerkracht. Intussen zijn er al 3 minderjarige slachtoffers. Challouki ontkent wel dat er ooit iets gebeurd is met 2 van de

Lees meer »

Krijgt Zelzate Franstalige navolging?

01:01 Na een halfslachtig resultaat bij de verkiezingen in juni – winst in Brussel en Vlaanderen, maar een onverwachte terugval in Wallonië – mikt de PVDA/PTB op zijn belangrijkste doel voor 2024: de gemeen…

Lees meer »

Caroline van Parfumerie Gutmann in Roeselare zoekt een overnemer: “Gezondheid laat het niet meer toe”

Caroline Werbrouck (59) is sedert 1987 het gezicht van Schoonheidsinstituut en Parfumerie Gutmann in de Galerij Demeester. Nu kijkt Caroline uit naar een overnemer want gezondheidsredenen nopen Caroline ertoe om het iets rustiger aan te doen.
The post Caroline van Parfumerie Gutmann in Roeselare zoekt een overnemer: “Gezondheid laat het niet meer toe” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem

De gemeente Wielsbeke en de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) realiseren in de Sluisstraat in Ooigem extra ruimte voor lokale ambachtelijke bedrijvigheid.
The post Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alles was geregeld voor hun huwelijk, tot nietsvermoedende bruid krijgt te horen dat ze maand eerder al trouwde

Een vrouw uit het Franse Vélizy-Villacoublay (op zo’n 15 kilometer van Parijs) had haar speciale dag heel anders voorgesteld. Tijdens het plannen van haar bruiloft kwam ze erachter dat zij op papier al getrouwd was. Een andere vrouw bleek onder haar naam, met behulp van haar identiteitskaart die zij eerder was kwijtgeraakt, een maand eerder getrouwd te zijn.

Lees meer »