Gio Vano uit Handzame zingt op een wondermooie manier ‘Een Vrolijk Kerstfeest’

We zitten in de mooiste tijd van het jaar en dat is zanger Gio Vano uit Handzame ook niet vergeten. Hij besloot immers ook een kerstliedje op te nemen. Zijn song heet ‘Een Vrolijk Kerstfeest’.

Zijn kerstwensen brengt hij op zijn eigen manier over. Al zingend wenst Gio Vano de mensen ‘Een Vrolijk Kerstfeest’ toe. Deze kerstster is ook klaar om de hemel én de radio te veroveren. Geniet van de komende eindejaarsdagen en zing mee, samen met Gio Vano, met het aanstekelijke ‘Een Vrolijk Kerstfeest’. Dit nummer is een productie van Lex De Groot van LDG Produkties. (PADI)

Info: [email protected][email protected]

The post Gio Vano uit Handzame zingt op een wondermooie manier ‘Een Vrolijk Kerstfeest’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een eisen-lijst van 37 pagina’s en de pralines waar hij gek van is: alles wat u wil weten over Bruce Springsteen in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

‘Zachtaardige’ Biden laat achter de schermen ander gelaat zien: “Medewerkers zijn doodsbang voor zijn woede-uitbarstingen”

Tijdens zijn televisiedebat tegen Donald Trump gaf de 81-jarige Joe Biden een bijzonder frêle indruk. Maar achter gesloten deuren laat de Amerikaanse president naar verluidt een heel ander gelaat zien dat in niets lijkt op de zachtaardige, timide man die op het podium verscheen. Biden zou woede-uitbarstingen hebben, waardoor medewerkers doodsbang voor hem zijn, zo onthulde een hooggeplaatste functionaris aan

Lees meer »

Waarom eigenlijk niemand wil winnen in Frankrijk

Forse toespraken, gisteravond bij onze zuiderburen. Iedereen lijkt klaar om eraan te beginnen. Op het eerste gezicht toch. In werkelijkheid was dit alles politiek theater. In het geval van de extreemlinkse Jean-Luc Mélenchon en president Emmanuel Macron zelfs een verregaande vorm van cynisme. Dit is de reden waarom.

Lees meer »