De kaartjes voor het Cactusfestival 2024 vliegen de deur uit: zondag uitverkocht

Op twee dagen tijd was de zondag van het Cactusfestival 2024 in Brugge uit verkocht. “Dit kwam voor ons niet onverwacht, rekening houdend met de bekendgemaakte namen”, zegt Patrick Keersebilck, directeur van Cactus Muziekcentrum.

Met The War On Drugs, die op zondag 14 juli 2024 dit driedaags muziekfestival in het Brugse Minnewaterpark afsluit, haalt Cactus Muziekcentrum een klepper van formaat binnen. De band stond eerder al op onder andere Rock Werchter en Pukkelpop en veroverde in 2022 een mooie achtste plaats in de Tijdloze 100 met hun hit ‘Thinking Of A Place’.

Onderhandelen

Patrick Keersebilck, directeur van Cactus Muziekcentrum, is uitermate in zijn nopjes met de komst van The war on Drugs: “Het is de vrucht van maandenlang onderhandelen. Ik ben zelf een beetje verbaasd dat de groep echt geïnteresseerd was en we tot een overeenkomst gekomen zijn. Diverse factoren spelen een rol, niet alleen het financiële.”

“De reden dat The war on Drugs voor het Cactusfestival koos volgende zomer? Ik denk echt dat het een bewuste keuze is, deze musici houden van een direct contact met het publiek. Daarvoor is de locatie van ons klein festival én het intimistische kader van het Minnewaterpark in Brugge ideaal.”

“In de loop der jaren heeft het Cactusfestival toch een zekere reputatie opgebouwd. Artiesten zijn altijd aangenaam verrast, als ze hier optreden in dit stemmige Brugse park voor een beperkt publiek. Dat is qua sfeer totaal iets anders dan het Sportpaleis in Antwerpen.”

Bijna uitverkocht

“De zondag was op twee dagen volledig uitverkocht en ook voor de zaterdag 13 juli 2024 zijn ondertussen meer dan 50 procent van de beschikbare tickets verkocht. Rekening houdend met de bekendgemaakte namen, The War on Drugs en Patti Smith op zaterdag, komt dit voor ons niet onverwacht”, aldus Patrick Keersebilck.

Info en tickets: www.cactusfestival.be

The post De kaartjes voor het Cactusfestival 2024 vliegen de deur uit: zondag uitverkocht is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Geen pakjesbezorger meer nodig? Hier levert een drone je boodschappen

Zullen pakjesbezorgers in de toekomst overbodig worden? In de Verenigde Staten test onder meer supermarktketen Walmart sinds januari dronebezorgingen uit. Voor 4 dollar extra wordt je boodschap binnen het halfuur bij je thuis geleverd. “Net een pakketje uit de toekomst”, klonk het bij de klant die het filmpje online deelde.

Lees meer »

Nieuwe details over koningin Letizia’s vermeende affaire overschaduwen militaire ceremonie van prinses Leonor

Een nieuwe stap in haar militaire opleiding: prinses Leonor (18) van Spanje is woensdag benoemd tot onderofficier tijdens een officiële ceremonie. Aanwezig en apetrots waren haar ouders koning Felipe (56) en koningin Letizia (51). Ze leken zorgeloos, terwijl er enkele uren voor de ceremonie een explosief interview heeft plaatsgevonden met de vermeende minnaar van Letizia. Jaimie Del Burgo, tevens haar

Lees meer »

Speed pedelecs verboden op De Groene 62 in Torhout

Het provinciebestuur is een hoffelijkheidscampagne gestart langs de oude spoorwegverbindingen die omgevormd zijn tot waardevolle, recreatieve, groene assen. Zo onder meer langs De Groene 62, die Torhout met Oostende verbindt.
The post Speed pedelecs verboden op De Groene 62 in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bruggeling onder de loep: De ‘louche’ jurist Joost de Damhouder

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: de ‘louche’ jurist Joost de Damhouder.
The post Bruggeling onder de loep: De ‘louche’

Lees meer »

Info-Loppem stopt na 52 jaargangen

Het laatste nummer van Info-Loppem, de papieren band tussen verenigingen en inwoners van Loppem, is van de persen gerold. Na 52 jaargangen houdt het blad ermee op.
The post Info-Loppem stopt na 52 jaargangen appeared first on KW.be.

Lees meer »