Brandweer moet lang mazoutspoor opruimen in Veurne

Vanmiddag heeft de brandweer een lang mazoutspoor opgeruimd langs de Albert I-laan in Veurne.

Het mazoutspoor begon aan een tankstation langs de Albert I-laan waar veel vrachtwagens komen tanken en liep verder tot aan de rotonde nabij het Bakkerijmuseum.

De brandweer bespoot het goedje met detergenten. Omdat de mazout zich verspreidde met de regen was het een tijdlang erg glad rijden op de Albert I-laan. (JT)

The post Brandweer moet lang mazoutspoor opruimen in Veurne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KSA’ers uit Deerlijk vijf dagen met de fiets op kamp

Na de succesvolle heemfeesten van de KSA-groep gaat alle aandacht naar de voorbereiding van de kampen. De verschillende groepen kozen voor een verblijf in Doornik. Een grote vrachtwagen bracht de tenten en de uitrusting naar de kampplaats. De leden volgden.
The post KSA’ers uit Deerlijk vijf dagen met de fiets op kamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee kinderen omgekomen bij steekpartij tijdens jeugdkamp in Engeland, negen kinderen gewond van wie zes kritiek, ook twee volwassenen kritiek

Er zijn twee kinderen omgekomen bij een steekpartij tijdens een Taylor Swift-jeugdkamp in Southport, een kustplaats op 30 kilometer ten noorden van Liverpool. Negen kinderen raakten gewond en zes zijn in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn kritiek. De Britse politie heeft een 17-jarige jongen opgepakt. Hij wordt beschuldigd van moord.

Lees meer »

Nieuwe speelelementen in het Broeders Maristenpark: “Mooie plek om te verpozen”

Midden deze maand werd gestart met de werken aan het Broeders Maristenpark en het plaatsen van nieuwe speeltoestellen. De voorziene aanpassingen moeten het park aantrekkelijker maken om te vertoeven en moet de beleving van de kinderen nog verhogen. Wij bekeken een en ander al eens met bevoegde schepen Annick Debonné.
The post Nieuwe speelelementen in het Broeders Maristenpark: “Mooie

Lees meer »

Dak van voormalig hotel-restaurant stort gedeeltelijk in

Op de Grote Markt in Menen is het dak van het voormalige hotel-restaurant De Sterre deels ingestort. Vooral aan de achterkant is veel schade. Aannemers en dakwerkers zijn aan de slag om de restanten van het dak te verwijderen.
The post Dak van voormalig hotel-restaurant stort gedeeltelijk in appeared first on KW.be.

Lees meer »

Technologische blunders van Secret Service kostten Trump bijna het leven: “We hadden hem misschien kunnen tegenhouden”

Dat de Amerikaanse Secret Service fouten heeft gemaakt in de dagen, uren en minuten voor de mislukte moordaanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, is al langer duidelijk. Weken nadat de aanslag komen nieuwe details bovendrijven die dat nogmaals bevestigen. Uit een hoorzitting in de Senaat blijkt dat de geheime dienst de aanslag niet kon voorkomen door technologische blunders.

Lees meer »

Morgen in Sportpaleis, vandaag nog voor de rechter na dronken rijden: Justin Timberlake belt in voor hoorzitting vanuit Antwerpen

Dit weekend staat hij twee keer in het Sportpaleis, maar Justin Timberlake had eerst nog iets af te handelen. De zanger moest vrijdag voor de rechter in New York verschijnen om uitleg te komen geven bij zijn arrestatie na rijden onder invloed. De hoorzitting verliep via een videocall vanuit Antwerpen. En Timberlake bleef bij zijn verklaring: hij was niet dronken

Lees meer »

“Je proeft als het ware de landbouwgrond”: ‘t Goed Ter Heule in Lauwe is een openluchtsupermarkt

Met een snoeischaar in de hand zelf je groenten en fruit plukken, terwijl enkele kippen en ganzen nieuwsgierig over je schouders meegluren. Welkom in ‘t Goed Ter Heule, de grootste openluchtsupermarkt van de regio. “Onze visie? De voedselkilometers tot nul herleiden.”
The post “Je proeft als het ware de landbouwgrond”: ‘t Goed Ter Heule in Lauwe is een openluchtsupermarkt

Lees meer »

Marianne en Manu vieren vijftigste huwelijksverjaardag

Op 28 juni 1974 stapten Emmanuel Devisch en Marianne Pauwaert in het huwelijksbootje in het stadhuis van Knokke, vijftig jaar later vierde het koppel hun gouden huwelijksverjaardag. Schepen Astrid Mestdach bracht namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de felicitaties over. Het echtpaar heeft vier kinderen: Joke, Jeroen, Wouter en Martijn. Die zorgden op hun
The post Marianne en

Lees meer »