Zelfexpressie en vrijheid centraal bij Cloud Cosmetics

Cloud Cosmetics is een nieuw en gedurfd merk in de wereld van cosmetica dat opgestart werd Roeselare. Het gelooft in het creëren van een ruimte waar zelfexpressie en vrijheid centraal staan. Zonder belemmeringen van traditionele geslachtsnormen.

“Bij Cloud Cosmetics draait alles om het omarmen van individualiteit en het aanmoedigen van zelfexpressie zonder beperkingen”, opent Milan Debuyck (18), CEO van Cloud Cosmetics. “Ons merk is gebouwd op principes van inclusiviteit en het bieden van een veilige haven voor iedereen die zichzelf wil zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het recht heeft om zichzelf te uiten op de eigen manier, zonder belemmeringen van traditionele geslachtsnormen. Daarom hebben we bewust gekozen om geen onderscheid te maken tussen geslachten in onze producten of marketing.”

Roze wolk

Cloud Cosmetics maakt hard dat het niet zomaar een cosmetisch merk is en toont dit aan op diverse vlakken. “Wij streven ernaar een ‘roze wolk’ te zijn voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, betaalbare en ethische cosmetica”, aldus Milan. “Onze producten zijn volledig veganistisch en cruelty-free, omdat we geloven dat schoonheid niet ten koste van dierenwelzijn of het milieu mag komen.”

“Als bedrijf streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een merk. We zijn een gemeenschap die de vrijheid viert om jezelf te zijn en te doen waar je je goed bij voelt.”

“Onze missie is om een bron van empowerment te zijn voor individuen die hun eigen pad willen volgen.”

“De lancering is op 11 mei. Op het event worden onze allereerste producten voorgesteld. Sowieso zal er nog heel wat volgen. Onze wolk zit boordevol plannen voor de toekomst. Maar deze blijven nog even geheim. Voor meer info kan je terecht op onze website www.cloudcosmetics.be. Op onze website staan alle producten goed beschreven met foto’s. Ook staat er bij of dit eerder wordt aangeraden voor een vette, normale of droge huid.” (RV)

The post Zelfexpressie en vrijheid centraal bij Cloud Cosmetics is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Personal coach Pieter-Jan (38) opent GET FIT WITH PJ, enkele dagen na de 170 kilometer Tour d’Extravaganza

Pieter-Jan Naessens (38) opent zaterdag 5 oktober zijn gloednieuwe personal training studio ‘GET FIT WITH PJ’ aan de Rijmsnoerstraat in Bissegem. “Ik wil mensen helpen een betere versie te worden van zichzelf.” Dat doet hij trouwens een week na zijn spectaculaire deelname aan Tour d’Extravaganza 2024: meer dan 170 kilometer lopen door de Schotse natuur.
The post Personal coach

Lees meer »

Grote staking Amerikaanse havenarbeiders voorbij na voorlopig akkoord

De stakende havenwerkers in veertien grote havens aan de Amerikaanse oostkust gaan weer aan de slag. Dat hebben de vakbond en de werkgevers donderdagavond (lokale tijd) laten weten in een gezamenlijke verklaring. De twee partijen hebben een “principeakkoord” bereikt over de lonen en het sociaal akkoord is verlengd tot 15 januari.

Lees meer »

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Kandidaat-opvolger Hezbollah was doelwit van nachtelijke aanvallen”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Jacques Vermeire, Ereburger van Keerbergen: “Mijn trouw hier was Hollywood, dat had Keerbergen nog nooit meegemaakt!”

De gemeente Keerbergen stelde met trots twee buitengewone inwoners aan, die de prestigieuze titel van Ereburger kregen toegekend. Baron Peter Piot en Jacques Vermeire werden gelauwerd voor hun uitzonderlijke prestaties en hun diepe band met de gemeenschap van Keerbergen.
The post Jacques Vermeire, Ereburger van Keerbergen: “Mijn trouw hier was Hollywood, dat had Keerbergen nog nooit meegemaakt!” appeared first

Lees meer »

Minstens 40 miljoen euro steun per jaar voor “klimaatoplossing” die uitstoot van de landbouw omhoog duwt

Elk jaar verdienen Vlaamse serretelers tientallen miljoenen euro’s aan de elektriciteit die ze opwekken met hun verwarmingsinstallaties op aardgas. Die stroom werd ooit gezien als een klimaatoplossing. Maar de regeling blijkt het aardgasverbruik, en de uitstoot van de hele Vlaamse landbouw, net te doen stijgen. Ondertussen belandt de kostprijs op onze elektriciteitsfactuur.

Lees meer »

Diependaele legt vandaag Septemberverklaring af in Vlaams Parlement – Ministerposten in Vlaamse regering zijn verdeeld

Na zijn eedaflegging bij de koning, zal toekomstig Vlaams minister-president Matthias Diependaele (N-VA) vandaag, op de laatste dag van de maand, de Septemberverklaring afleggen. In die verklaring zal de nieuwe Vlaamse premier de krachtlijnen van het geplande regeringsbeleid uit de doeken doen. Ook wordt vandaag de nieuwe parlementsvoorzitter aangeduid. Volg alles op de voet in onze liveblog.

Lees meer »

Dodental door orkaan Helene loopt op naar 162

In het zuidoosten van de Verenigde Staten kampen inwoners nog steeds met de gevolgen van de dodelijke tropische storm Helene. Uit de jongste balans van tv-zenders CNN en NBC blijkt dat het noodweer zeker aan 162 inwoners het leven heeft gekost. De storm, die als orkaan van de op een na hoogste categorie donderdagavond aan land ging in de staat

Lees meer »

“De handen van Eikeltje werden geblurd, en wij weten waarom”: onze man speurt mee naar naar ‘The Masked Singer’

Na Karl Vannieuwkerke aka Mister Withlove mocht ook Hugo Sigal als De Mike zijn koffers pakken in het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’. Maar wie zat er in die andere pakken in die tweede aflevering? Onze man speurt mee en verzamelt alle interessantste hints en theorieën. Hebben de vele kaarsen Feniks verraden? En zit er een ex-speurder in Dame

Lees meer »