IN BEELD – Feestelijke voorstelling ‘Winterrevue with Friends’ werd er één met een lach en een traan

Wondermooi, prachtig, met tranen in de ogen, pakkend, dé beste ‘Winterrevue’ die we al ooit zagen in Theater Elckerlyc in Antwerpen… Wat kunnen we er nog méér over kwijt.

Voorlopig niets meer, want ook wij waren sprakeloos toen ‘Hugo with Friends’ een staande ovatie kreeg. En ook wij – jawel, een man mag wél huilen – kregen tranen in onze ogen toen Hugo zijn laatste lied ‘May Way/Ons Leven’ zong, opkeek naar zijn Colleke in de hemel en maar bleef zingen, ondanks kort een krop in zijn keel. Enkel Hugo stond op dat moment in de spotlights op het podium. Al de andere artiesten stonden er achter, inclusief het ballet. In de zaal was het ook volledig donker. Wees maar gerust, we waren de enige niet die wat ‘snotterden’ toen Hugo pakkend ‘May Way/Ons Leven’ zong. Zelfs een stoere bonk die naast ons zat, stond met tranen in zijn ogen…

Ochja, deze uitgave met ‘friends’ Gert Verhulst én James Cooke was hilarisch. Er volgen nog ‘friends’, maar gaan ze dit duo kunnen evenaren? Benieuwd… Geniet alvast van onze fotomap op de rode loper en net na het event, met als slotfoto op de trappen in de VIP-ruimte. (PADI – foto’s FODI & Mervyn)

Info en tickets: www.backstage-producties.be

The post IN BEELD – Feestelijke voorstelling ‘Winterrevue with Friends’ werd er één met een lach en een traan is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook buiten het onderwijs mijn steentje bijdragen”

Kristof Vermeire, kopman van Team Bredene, heeft onlangs een nieuwe verruimingskandidaat voor zijn lijst voorgesteld. Het gaat om Kathleen Vermang, onderwijzeres aan de Oostendse GO!-basisschool Vogelzang. “Ik vond het moment aangebroken om iets te doen voor mijn gemeente”, verklaart Kathleen haar debuut in de lokale politiek.
The post Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook

Lees meer »

Yves Ngabu verdedigt met bravoure zijn IBO-wereldtitel; tegenstander Martinez geeft er in zevende ronde de brui aan

Yves Ngabu (35) heeft met verve zjin IBO-wereldtitel bij de cruisergewichten verdedigd, uitdager Kevin Martinez (24) was in de zesde ronde tegen het canvas gegaan en besloot niet meer aan te treden in de zevende ronde. De juryleden kenden alle drie het maximum van de punten toe aan de Roeselarenaar, al was dat door de opgave van Martinez nog van

Lees meer »

Rechter ziet “geen aanwijzingen” dat Nederlandse ‘Iceman’ Wim Hof verantwoordelijk is voor dood van meisje van 17 in VS

Er is geen bewijs dat ‘Iceman’ Wim Hof verantwoordelijk is voor de dood van een meisje van 17 twee jaar geleden. Dat zegt een rechter in de VS. De vader van het meisje had de Nederlander aangeklaagd, omdat zijn dochter verdronken zou zijn terwijl ze zijn meditatietechnieken zou uitgevoerd hebben in het zwembad. Volgens de advocaat van Hof ziet de

Lees meer »

Rik Gadeyne (61) met pensioen als directeur van Sint-Martinusinstituut in Koekelare: “Het was een plezier dit te mogen doen”

Torhoutenaar Rik Gadeyne is zopas met pensioen gegaan als directeur van het Sint-Martinusinstituut in Koekelare, het zogenoemde SMIK. Hij oefende die functies halftijds uit. De andere helft werd bekleed door Wim Mattheus, die de school nu fulltime leidt. Voor Rik breekt er een zee van vrije tijd aan.
The post Rik Gadeyne (61) met pensioen als directeur van Sint-Martinusinstituut

Lees meer »

Antwerpen wil fietsdiefstallen tegengaan met nieuwe afgesloten fietsparkings

In Antwerpen zijn de eerste afgesloten fietsparkings geopend. De stad wil daarmee mensen stimuleren om verschillende duurzame vervoersmiddelen te combineren. Zo kan je nu bijvoorbeeld met de fiets tot de tramhalte aan Olympiade rijden, je fiets daar veilig achterlaten in de afgesloten fietsparking en vervolgens met de tram je reis verderzetten. Fietsen zouden er ook minder makkelijk gestolen kunnen worden.

Lees meer »

“Geld nodig voor cocaïne”: duo dat portefeuille advocate stal in Brugs gerechtsgebouw riskeert tot zestien maanden cel

Toen een jonge Algerijn dit voorjaar in het Brugse gerechtsgebouw zijn vonnis kwam aanhoren, besloot zijn ‘tolk’ de portefeuille van een advocate te stelen. Zelf zorgde Youssef C. (19) daarbij voor de nodige afleiding. “Ze hadden geld nodig om cocaïne te kopen”, aldus de procureur, die tot vijftien maanden cel vroeg.
The post “Geld nodig voor cocaïne”: duo dat

Lees meer »