Helpt Kerstman FedEx aan hogere prognose?

17:47 De Amerikaanse pakjesbezorger FedEx komt met kwartaalcijfers. De marktverwachtingen liggen hoog na een spetterend eerste kwartaal. 

Meer krantenkoppen in België

Kapel van Zusters Karmelietessen in Blankenberge wordt ontmoetingsplaats: “Eerst zijn er grondige verbouwingswerken gepland”

Vzw Oranje zal samen met de buurtbewoners een nieuwe invulling geven aan de kapel van het klooster van de Zusters Karmelietessen langs de Koning Albert-I laan in Blankenberge. De ruimte kreeg ook de nieuwe naam ‘De Karmijn’ die onthuld werd tijdens een buurtfeest donderdagavond. “Een van de eerste initiatieven die we hier willen organiseren is een markt met producten van

Lees meer »

“Nog op zoek naar een fietscompagnon”: Marc Van Ysacker fietst tijdens verbroederingsweekend naar het Duitse Staden

Ter gelegenheid van het verbroederingsweekend tussen het Duitse en het Vlaamse Staden, dat van 27 tot 29 juli plaatsvindt, fietst Marc Van Ysacker van Staden in België naar Staden in Duitsland en terug. Marc is evenwel nog op zoek naar een fietscompagnon.
The post “Nog op zoek naar een fietscompagnon”: Marc Van Ysacker fietst tijdens verbroederingsweekend naar het Duitse

Lees meer »

Twee jubilea tijdens Watermolenfeesten in Heule: “Feeststraat met toeters en bellen”

80 jaar Watermolenfeesten, verkiezing 60ste Tineke van de Watermolen: dat wordt knallen. Onder de vleugels van de kersverse voorzitter Pascal Verhamme laat het feestcomité een nieuwe wind waaien door Heule-Watermolen. “Het wordt anders. We willen alle Watermolenaren meer betrekken in het feestgebeuren en dat doen we met een aantrekkelijk programma.”
The post Twee jubilea tijdens Watermolenfeesten in Heule: “Feeststraat

Lees meer »

AZ Sint-Lucas Brugge stuurt ziekenhuismateriaal naar het front in Oekraïne

Donderdagochtend heeft een team van het Brugse AZ Sint-Lucas in haar depot in de Legeweg in Oostkamp overtollig maar nog bruikbaar ziekenhuismateriaal in een vrachtwagen geladen, met bestemming Oekraïne. Het initiatief komt van twee Oekraïense verpleegkundigen die in het Brugse ziekenhuis werken. De brancards en het orthopedisch materiaal worden volgende week naar het front gestuurd.
The post AZ Sint-Lucas

Lees meer »