Politie controleert op drugs in het verkeer in Hasselt

In de nacht van zaterdag op zondag en in de vroege ochtend hield de politie van zone Limburg Regio Hoofdstad een grootschalige controleactie op alcohol en drugs in het verkeer. Het moment was niet lukraak gekozen. In de buurt was er een groot house -en technofestival. Heel wat automobilisten bleken onder invloed. 

Meer krantenkoppen in België

Frankrijk heeft met Maignan een ‘bunker‘, maar Duivels rekenen op Casteels: “Hij hoeft niemand nog iets te bewijzen”

“Niet vaak naar de Bundesliga gekeken, zeker?” Op zijn manier is Koen Casteels (32) in Duitsland meester van de situatie. Fijntjes slaat een ondergewaardeerde doelman terug bij de Rode Duivels: Keep calm and carry on. Hoe de kalmte van coole Casteels steeds meer bewondering oproept. Uw krant analyseerde nog eens zijn vijf belangrijkste ingrepen op het Europees Kampioenschap. En hoe

Lees meer »

Voormalige partij DAS in De Panne trekt naar lokale verkiezingen als ‘Voluit: Oud-burgemeester Vanheste maakt politieke comeback

DAS, de politieke partij die al 12 jaar actief betrokken is in het politieke leven van De Panne-Adinkerke, maakt bekend dat ze onder de nieuwe naam Voluit naar de lokale verkiezingen trekken in oktober.
The post Voormalige partij DAS in De Panne trekt naar lokale verkiezingen als ‘Voluit: Oud-burgemeester Vanheste maakt politieke comeback appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze reporter keert terug naar Tenerife nu drie buren van Marc (71) en Laura (67) zijn opgepakt:“Ze voelde dat het die avond zou mislopen”

Was een gebrek aan geld het motief voor de moord? In het kustdorp Callao Salvaje op Tenerife twijfelen ze er niet aan: de drie verdachten – zij woonden op een boogscheut van elkaar – zaten financieel aan de grond. Het geld dachten ze bij Marc en Laura te vinden. Onze reporter trok opnieuw naar Tenerife en sprak er voor het

Lees meer »

Amper schoolverlaters die na één jaar nog geen werk hebben

Het aantal Vlaamse jongeren dat na één jaar nog geen werk heeft gevonden, blijft met 6,3 procent erg laag. Dat blijkt uit het laatste schoolverlatersrapport dat de Vlaamse arbeidsbemiddelaar VDAB donderdag heeft voorgesteld. Vooral wie een diploma heeft van een STEM-richting of van een zorgopleiding, vindt razendsnel een job.

Lees meer »