Gezin en vrienden rouwen in Vlaanderen om cameraman Samer die in Gaza gedood werd: “Papa was mijn grootste fan”

De wereld kende hem als cameraman voor Al Jazeera. In Scherpenheuvel-Zichem stond hij bekend als een hardwerkende vader van vier kinderen. Het verdriet om Samer Abu Daqqa (45), die tijdens een Israëlische aanval in het zuiden van Gaza gedood werd, is onmetelijk groot. “Papa was mijn grootste fan.”

 

Meer krantenkoppen in België

Geen water of elektriciteit en amper contact met de buitenwereld: Dirk Van Dijck uit ‘Het eiland’ woonde 8 jaar in het Amazonewoud

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »

Verdrinkingsdood van Delano roept nare herinneringen op bij Melissa: “Het verdriet om Mereltje gaat nooit meer weg”

Als iemand begrijpt wat de ouders van de kleine Delano (1) doormaken, dan is het Melissa Naeyaert (37) uit Ichtegem. De jongen verdronk nadat hij in een zwembadje in de tuin klauterde. Bijna dag op dag tien jaar geleden verloor Melissa haar dochtertje Merel (3) op een haast identieke manier. “Mijn hart zal nooit meer helemaal helen.”
The post

Lees meer »

Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg

Cercle Brugge en het Oostenrijkse Red Bull Salzburg hebben een overeenkomst bereikt voor de tijdelijke overgang van Lawrence Agyekum. De 20-jarige middenvelder wordt er tot eind dit seizoen geleend, met een aankoopoptie.
The post Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schaakclub Krakkemat sluit eerste succesvolle seizoen af in Veldegem: “Iedereen is welkom, ongeacht je niveau!”

Met een 40-tal lerende en spelende leden is het startjaar voor de jonge Veldegemse schaakclub Krakkemat een onverhoopt succes. Beginners vanaf tien jaar worden er tweewekelijks spelenderwijs ingewijd. Ook ervaren spelers krijgen dit najaar meer schaakinzicht in LDC Veltershof.
The post Schaakclub Krakkemat sluit eerste succesvolle seizoen af in Veldegem: “Iedereen is welkom, ongeacht je niveau!” appeared first on

Lees meer »