Tuinhier huldigt eigenaars mooiste tuinen tijdens jaarfeest

Tijdens het jaarfeest van Tuinhier Dadizele werden de laureaten van dit jaar in de bloemetjes gezet.

André Dewancker kreeg de prijs voor de mooiste grote siertuin. Marleen Vandenweghe won in de categorie kleine siertuin. De best onderhouden groentetuin was in 2023 te vinden bij Willy Ducasteele. Voor de mooiste gevelversiering zorgde Dirk Schoutteten. Naast de hoofdwinnaars vielen ook verschillende andere leden van Tuinhier in de prijzen. Wie lid wil worden kan 26 euro storten op het rekeningnummer BE45 7380 0766 9789 van Tuinhier Dadizele. Wie lid is neemt gratis deel aan de prijskamp, kan gratis de activiteiten van Tuinhier bijwonen en ontvangt elf keer per jaar het maandblad van Tuinhier. (BF/foto JS)

The post Tuinhier huldigt eigenaars mooiste tuinen tijdens jaarfeest is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tot 100 euro extra om wachtrijen in pretparken te vermijden: de FastPass

Sommige pretparken bieden bovenop de normale toegangsprijs, een ‘FastPass’ aan: zo kan je wachtrijen aan attracties vermijden. Je betaalt dan 5 tot wel 100 euro meer, afhankelijk van het aantal attracties waar je niet wil aanschuiven. In de nieuwe aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het consumentenprogramma ‘WinWin’, ergert Radio2- presentator Ann Reymen zich aan die praktijken.

Lees meer »

’t Zwarte Veld klaar voor Oostveld Kermis: “Een echte Vlaamse kermis”

Van 5 tot en met 7 juli wordt het veld in de Bruinbergstraat in Oostveld opnieuw helemaal omgetoverd tot een kermisplein. Vzw ’t Zwarte Veld maakt zich op voor de 31ste editie van Oostveld Kermis. “Dit is wat ze noemen een echte Vlaamse kermis”, vertelt mede-initiatiefnemer Robin Verstraete.
The post ’t Zwarte Veld klaar voor Oostveld Kermis: “Een echte

Lees meer »

Gratis familiefestival ‘Loppem Leeft!’ in augustus: “Drie dagen vol sfeer en gezelligheid”

Op 9, 10, 11 augustus vindt Loppem Leeft! plaats aan het Kasteel van Loppem, een gloednieuw en gratis familiefestival. Headliner is Mama’s Jasje op zaterdag. “Op vrijdag starten we met een Back to the 80’s party en op zondag is er een uniek klassiek concert van Patrick Hamilton met orkest.”
The post Gratis familiefestival ‘Loppem Leeft!’ in augustus: “Drie

Lees meer »

Nestlé aangeklaagd wegens E. coli in Franse pizzafabriek

Nestlé is in Frankrijk in staat van beschuldiging gesteld in verband met een uitbraak van E. coli in een fabriek voor diepvriespizza’s. Dat maakte de Zwitserse voedingsreus vrijdag bekend. Wat de aanklachten tegen Nestlé Frankrijk en het filiaal dat de fabriek exploiteerde precies zijn, maakte het bedrijf niet bekend.

Lees meer »