‘Top 100’ en ‘De Slimste Vlinder’ in De Vlinder

Jeugdhuis De Vlinder organiseert op kerstdag, maandag 25 december, een nieuwe editie van de Top 100. De toegang is gratis en de top 100 start vanaf 16 uur.

Presentatoren van dienst zijn Kris Verbeke en Pepijn Coolman van Krepi. Stemmen voor de Top 100 kan via de formulieren die je in plaatselijke cafés kan terugvinden. Op zaterdag 9 februari gaat ook de quiz ‘De Slimste Vlinder’ door in het jeugdhuis. De deuren zwaaien open om 19 uur en de quiz zelf start om 20 uur. Inschrijven kost 16 euro per team, dat uit maximaal vier personen bestaat. Inschrijven kan via een link op de Facebookpagina van jeugdhuis De Vlinder. Ondertussen beschikt het jeugdhuis over een vernieuwd podium, zijn er opfrissende schilderwerken aan de gang en komt er een nieuw terras nabij de toegangsdeur.We zien de organisatoren Julie Vandenbrande, Bo D’Alwein, Julie Vanrolleghem, Noah Bardoel en Bavo Dewaele. (EVG/foto EVG)

The post ‘Top 100’ en ‘De Slimste Vlinder’ in De Vlinder is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ken je mij niet meer?”: Hartverwarmende reünie tussen taxichauffeur en oude jeugdvriend gaat de wereld rond

Uber-chauffeur Danny uit de Amerikaanse staat Texas brengt dagelijks tientallen klanten van de ene naar de andere locatie. Maar in januari werd hij aangenaam verrast door één van hen. Hij voerde een beleefde conversatie met zijn klant John, toen hij plots werd onderbroken. “Man, ik ken jou”, zei de man. “Ken je mij niet meer?” Danny beleefde vervolgens een heuglijk

Lees meer »

Dreiging in België blijft volgens OCAD ernstig tot zeker einde zomer: “Motieven van daders zijn vager en diverser geworden”

OCAD, het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse, schaalt de algemene dreiging voor België nog zeker tot het einde van de zomer in op niveau 3 of ‘ernstig’. Dat zegt Gert Vercauteren, directeur ad interim van OCAD, donderdag bij de publicatie van het activiteitenverslag van 2023. Niveau 3 is al acht maanden kracht, sinds de aanslag op Zweedse voetbalsupporters in Brussel.

Lees meer »

Internationaal aanhoudingsbevel tegen Syrische president Assad is geldig en blijft van kracht, zegt Franse rechtbank

Het internationale aanhoudingsbevel tegen de Syrische president Bashar Al-Assad is geldig en blijft van kracht. Dat heeft een Franse rechtbank in beroep beslist. Het bevel was uitgevaardigd door een Franse onderzoeksrechter in november vorig jaar, voor de betrokkenheid van Assad bij oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid tijdens de burgeroorlog in Syrië.

Lees meer »

Poperingse speelpleinwerkingen zoeken jong geweld

Deze zomer starten in Poperinge opnieuw acht speelpleinwerkingen op. Er wordt nog dringend gezocht naar extra animatoren om de zomer goed te laten verlopen.
The post Poperingse speelpleinwerkingen zoeken jong geweld appeared first on KW.be.

Lees meer »

1 jaar cel voor koppel uit Liedekerke dat nummerplaat van dorpsgenoot met dezelfde auto namaakt om aan rijverbod te ontsnappen 

Een koppel uit Liedekerke dat maandenlang rondreed met een valse nummerplaat die ze gekopieerd hadden van een dorpsgenoot is veroordeeld tot 1 jaar cel. De man en vrouw hadden samen maar liefst 75 veroordelingen door de politierechtbank opgelopen en gebruikten de valse nummerplaat om aan hun rijverbod te ontsnappen. De dorpsgenoot had een wagen van hetzelfde merk en model en

Lees meer »