Tom Van Grieken (Vlaams Belang) “aangeklaagd door politieagent voor slagen en verwondingen”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is aangeklaagd voor slagen en verwondingen. Dat deelt hij zelf op X. Het zou gaan om een incident dat in juni plaatsvond tijdens een betoging voor de zorg. Toen zouden enkele partijleden de rust hebben verstoord waarop de situatie uit de hand liep. Op beelden was te zien hoe Van Grieken een slag in het gezicht krijgt van een politieagent. 

Meer krantenkoppen in België

5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde

In Koksijde kwamen op vrijdagavond 26 juli 2024 5.000 fans genieten van Helmut Lotti, die er op de ‘Zomer Arena’ voor de OLV kerk na 29 jaar opnieuw zijn ‘Helmut Lotti Goes Classics’ repertoire bracht.
The post 5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ontploffende spieren en bloed smaken in de keel”: hoe roeiers en kajakkers van Team Belgium het diepst gaan in de olympische sporten

No pain, no gain. Roeien en kajak horen fysiek tot de allerzwaarste olympische sporten. Vooral de eindspurt zorgt voor een verschroeiende verzuring. “Dan is het harken of een beetje sterven.” Morgen is Tim Brys als eerste van drie Belgische roeiers in Parijs aan de beurt, volgende week de kajakkers: hoe ervaren zij hun pijngrens en hoe helpt de wetenschap die

Lees meer »

Veilig naar een festival: zo ben je dieven te slim af

Ook dieven vinden hun weg naar festivals: grote evenementen met veel mensen, daar kunnen ze hun slag slaan. De zomermaanden zijn dan ook de populairste bij zakkenrollers. Festivals waarschuwen voor dieven met grote borden, en de politie geeft via lichtkranten tips. Maar jij kan ook op voorhand alert zijn, zodat de kans om bestolen te worden, kleiner is.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem

Sabien Vancoillie (67) en Freddy Dusselier (72) uit de Krekelstraat trokken naar ‘t Cleen Schardouw in Sint-Eloois-Winkel voor de viering van hun 50ste huwelijksverjaardag.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik had dat meisje op die foto eerst niet herkend. Bleek het onze dochter te zijn”: prins Laurent over de vakantie en de Instagram van zijn zoon Aymeric (18)

Prins Laurent spendeert zijn zomer voorlopig in Tervuren, hij heeft het te druk om zijn gezin en ouders te vervoegen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Wie zich echt uitleeft in zijn vakantie, is zijn zoon prins Aymeric (18). Hij geniet van het jetsetleven in Saint-Tropez. “Al moet hij die feestjes wel zelf betalen en werkt hij daarvoor als bediening in een

Lees meer »

3 van de 7 Tsjetsjeense terreurverdachten aangehouden, zouden terroristische aanslag voorbereid hebben

3 verdachten die gisteren bij verschillende huiszoekingen in ons land zijn opgepakt, zijn aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat laat het federaal parket weten in een persbericht. Bij de huiszoekingen werden in totaal 7 personen opgepakt, de andere 4 zijn intussen weer vrijgelaten. De 3 aangehouden verdachten worden gelinkt aan de terreurgroep ISKP en zouden een terroristische aanslag hebben voorbereid.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge

In de Ezelstraat 49 opende op zaterdag 20 juli Rootz Club de deuren. Het gaat om een winkel met ook degustatieruimtes waar allerlei legale cannabisproducten worden verkocht.
The post Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

De ene gaat feesten in Saint-Tropez, de andere is een bolleboos: wie zijn Aymeric en Nicolas, de zonen van prins Laurent?

Racen met dure sportwagens en uit de bol gaan op feestjes in Saint-Tropez. Prins Aymeric, de 18-jarige zoon van prins van Laurent (60) en Claire (50), toont het allemaal op sociale media. Hij is de enige die de wereld een inkijk geeft in zijn privéleven, want tweelingbroer Nicolas (18) houdt zijn bezigheden liever verborgen. Meteen een tekenend voorbeeld van hoe

Lees meer »

Olympic Festival op strand Middelkerke mikt op 45.000 toeschouwers

Ook op het Olympic Festival op het strand van Middelkerke is de Olympische vlam aangestoken. Tijdens de Spelen kan iedereen er wedstrijden volgen op een groot scherm. Er komen oud-Olympiërs en ook de beste atleten van Team Belgium zullen na hun prestaties in Parijs afzakken naar Middelkerke. "We mikken op 45.000 toeschouwers", zegt sportschepen Henk Dierendonck (Lijst Dedecker).

Lees meer »

KIJK. Deelneemster schoonheidswedstrijd onthult dat ze slachtoffer werd van huiselijk geweld. En dat dader in het publiek zit

Opmerkelijk moment tijdens de verkiezing van Miss Kansas in de Verenigde Staten. Toen kandidate Alexis Smith (25) gevraagd werd naar haar ambities mocht ze verkozen worden, antwoordde ze dat ze een einde wilde maken aan “ongezonde en gewelddadige relaties”. Daarop onthulde ze dat ze zelf het slachtoffer was van huiselijk geweld. En dat de dader in het publiek zat.

Lees meer »