Rudy Giuliani moet 148 miljoen dollar betalen aan verkiezingsmedewerkers uit Georgia

De voormalige advocaat van Donald Trump en de voormalige burgemeester van New York, Rudy Giuliani, is vrijdag veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van meer dan 148 miljoen dollar (135,7 miljoen euro) aan twee verkiezingsmedewerkers van de Amerikaanse staat Georgia.

 

Meer krantenkoppen in België

België zendt zijn hooligans uit

Belgische hooligans bouwen in Europa snel een kwalijke reputatie op. Aanbevelingen tegen die spiraal van geweld bestaan al jarenlang, maar niemand neemt de moeite ze radicaal en zonder voorbehoud door te voeren

Lees meer »

Genkse kinderarts veroordeeld tot gevangenisstraf van 1 jaar met uitstel voor overlijden 11-jarig meisje: “Grove nalatigheid met noodlottige gevolgen”

Een Genkse pediater is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 1 jaar met uitstel en een boete van 800 euro voor de dood van een 11-jarig meisje. Het meisje overleed aan de gevolgen van diabetes die niet ontdekt werd. De behandelende kinderarts bleef vasthouden aan een verkeerde diagnose en daardoor ging het meisje snel achteruit.

Lees meer »

Stad Antwerpen opent 2e zorghostel voor dak- en thuislozen met drugsverslaving

De stad Antwerpen heeft een 2e zorghostel geopend. In dat zorghostel komen dak- en thuislozen terecht die kampen met verschillende problematieken zoals een zware drugsverslaving. Met deze innovatieve woonvorm wil de stad enerzijds de overlast van dak- en thuislozen in de buurt aanpakken en anderzijds ervoor zorgen dat deze mensen de juiste begeleiding en zorg krijgen.

Lees meer »

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

KIJK. Van Bart en Béa, Gert en Ellen tot Dany Verstraeten die zichzelf speelt: dit zijn de eerste beelden van ‘Sterregem’

Goed nieuws voor de fans van ‘Tegen de sterren op’. VTM komt met een opvolger van het populaire programma met opnieuw persiflages van BV’s. Die wonen allemaal samen in het fictieve dorp ‘Sterregem’. Het is dé plek waar ze ongestoord en ongegeneerd zichzelf kunnen zijn. Ingeborg is er zenner dan zen, Bockie gulziger dan ooit, Camille nóg rozer en Dany

Lees meer »

Waarom nieuwe NAVO-baas Mark Rutte niet te benijden valt, ondanks jaarloon van 300.000 euro: “Hij is meer secretaris dan generaal”

Met de Nederlandse ex-premier Mark Rutte krijgt de NAVO vandaag een nieuwe secretaris-generaal. Een serieuze titel die hem ook flink wat oplevert: ruim 25.000 euro per maand. Maar of Rutte nu ook écht meer te zeggen heeft, valt te betwijfelen. Professor internationale politiek Tom Sauer (UAntwerpen) en ex-legerbaas Marc Thys wikken en wegen de uitdagingen die hem wachten. “Ik denk

Lees meer »