Nathalie kreeg jaar geleden groen licht voor euthanasie na verkrachting, maar: “lk merk plots dat ik soms gelukkig kan zijn”

Nathalie Huygens (51) kreeg vorig jaar groen licht voor euthanasie omdat ze ondraaglijk lijdt aan de gevolgen van verkrachting. Vandaag leeft ze vooral van dag tot dag en geeft ze voordrachten, zoals vrijdag aan studenten. “Soms voel ik dat ik moet volhouden en doorgaan. Het feit alleen al dat ik dat voel, is voor mij een mirakel.”

 

Meer krantenkoppen in België

Oproep | Wordt wonen in uw eigen buurt te duur?

De Standaard zoekt getuigenissen van mensen die lang naar een woning zoeken of gezocht hebben omdat ze geen betaalbare woning vinden in hun eigen buurt. Bent u moeten verhuizen uit de gemeente waar u opgegroeid bent of uw sociaal netwerk heeft, omdat kopen of huren er niet meer betaalbaar is? Of zoekt u al jaren vruchteloos naar een betaalbare woning

Lees meer »

Dovy opent grootste toonzaal in Roeselare

Dovy telt momenteel 40 toonzalen, 39 in België en een in Frankrijk. De gloednieuwe toonzaal in Roeselare langs de Brugsesteenweg 381 opende officieel de deuren op 17 september. Het is meteen de grootste toonzaal van de groep.
The post Dovy opent grootste toonzaal in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten voor: “Inhoudelijk het verschil maken”

Een maand voor verkiezingsdag 13 oktober maakt ook N-VA Zedelgem haar voltallige kandidatenlijst bekend. Niko Larock is lijsttrekker, gevolgd door raadslid Ann Pattyn en Emma Casteleyn van Jong-N-VA. Femma Zedelgem-voorzitster Annie Van Steelant duwt de lijst met 27 kandidaten, die staan voor een andere politieke stem in de gemeenteraad.
The post N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten

Lees meer »

Koppel Sabrina en Tom in de prijzen in Loopcriterium van de Kust: “Voor de sfeer en sociaal contact doen we ook volgend jaar mee”

In Blankenberge had de prijsuitreiking van het voorbije Loopcriterium van de Kust plaats. Sabrina Samaey werd tweede in het eindklassement. Haar partner Tom Blancke liep zich naar een plaats in de top tien.
The post Koppel Sabrina en Tom in de prijzen in Loopcriterium van de Kust: “Voor de sfeer en sociaal contact doen we ook volgend jaar mee”

Lees meer »

Jelle Cleymans brengt ‘Spring’-hits terug tot leven met concert in AB

Jelle Cleymans viert volgend jaar zijn veertigste verjaardag en hij wil deze mijlpaal op een speciale manier markeren. Voor de gelegenheid duikt hij terug in zijn eigen repertoire en brengt hij de hits van ‘Spring’ opnieuw tot leven. “Met ‘Cleymans zingt Spring’ sta ik op 14 mei 2025 in de AB in Brussel”, zegt hij enthousiast op MNM.

Lees meer »

Sheriff schiet rechter dood in Kentucky

Sheriff Shawn Stines, het hoofd van de lokale politie in het Amerikaanse Letcher County in de staat Kentucky, is donderdag gearresteerd voor de moord op een rechter. De lokale gemeenschap reageert geschokt. “Er is veel te veel geweld in deze wereld.”

Lees meer »