Marjolein Geens wordt nieuwe CEO van Forum Jobs

Marjolein Geens, sinds tien jaar commercieel directeur bij Forum Jobs, wordt de nieuwe CEO. Dat maakte het bedrijf zelf bekend via een persbericht. De aanstelling van Marjolein Geens markeert zo een nieuw hoofdstuk voor het Belgische HR-bedrijf met hoofdzetel in Roeselare.

Met deze stap bevestigt Forum Jobs haar ambitie om dé HR-partner te zijn voor bedrijven en kandidaten. Marjolein Geens, die al twaalf jaar verbonden is met Forum Jobs, neemt het roer over van de oprichter en huidige CEO, Kristof Sanders, die het bedrijf in 1997 startte.

Kristof Sanders: “Ik geef met veel vertrouwen de leiding van Forum Jobs over aan Marjolein Geens. We hebben de afgelopen jaren nauw samengewerkt en ik ben er zeker van dat zij de juiste persoon is om Forum Jobs verder te doen groeien.”

Zeer persoonlijke aanpak, ondersteund door innovatieve technologie

Marjolein Geens reageert op haar aanstelling: “Uiteraard ben ik vereerd en zeer enthousiast om de rol van CEO bij Forum Jobs op te nemen. Forum Jobs wist de afgelopen 26 jaar haar vaste plaats te verwerven in het uitgestrekte speelveld van HR-partners. Onze klanten, actief in diverse sectoren en van uiteenlopende omvang, en onze uitzendkrachten, met meer dan 90 verschillende nationaliteiten, kennen ons als een waardevolle en flexibele partner, gericht op duurzame relaties, eerder dan snelle successen.”

“Met onze zeer persoonlijke aanpak, ondersteund door innovatieve technologie, bieden we een dienstverlening die het verschil maakt. Zoeken naar gemotiveerde en getalenteerde individuen is een competitieve zoektocht. Dat was altijd zo en zal altijd zo blijven. Ontgroening en vergrijzing zijn uiteraard begrippen die we reeds lang kennen in onze dagdagelijkse realiteit. Aan ons om latent werkzoekenden, werklozen en niet-actieven – ja, ook uit het buitenland – aan te trekken en te enthousiasmeren over het belang en de meerwaarde van een job.”

“Loopbaanhuis waar iedereen welkom is”

Op elk moment in het professionele leven en voor elk talent wil Forum Jobs het loopbaanhuis zijn waar iedereen welkom is. Een eerste job, een nieuwe baan, een opleiding, een advies, … “Daarvoor lanceren we onze app die volop inzet op de communicatie en administratie in een begeleidingstraject zodat we nog meer tijd krijgen voor waardevolle persoonlijke contacten”, gaat Marjolein verder.

“Tijdens mijn loopbaan had en heb ik het voorrecht om in veel bedrijven van verschillende tailles en sectoren langs te mogen gaan. En ik zie dat er heel wat inspanningen gebeuren voor het behoud en het investeren in talent. Met Forum Jobs benadrukken we het belang van de waardering voor medewerkers. Het gaat om het creëren van aantrekkelijke werkomgevingen, kansen bieden voor groei en ontwikkeling, en het opbouwen van sterke relaties met medewerkers. Organisaties die zich onderscheiden investeren in een positieve en ondersteunende werkomgeving. Ook daarin ondersteunt Forum Jobs haar klanten.”

Groeivisie

In lijn met deze groeivisie pakt Forum Jobs ook uit met diverse initiatieven. Forum Jobs World Wide Talent brengt gericht wereldwijd talent naar de Belgische bedrijven, vanuit een concrete vraag. Internationale kandidaten worden rechtstreeks en via partner-organisaties gerekruteerd om hun talent hier aan te wenden en verder te ontplooien. De kandidaat wordt in dit traject van a tot z begeleid en de klant ontzorgd van alle praktische aspecten. Een duurzame en mensgerichte tewerkstelling staat hierbij centraal.

“Verder ben ik ook heel trots op onze Brainwave, het nieuwe opleidingscentrum van Forum Jobs in Sint-Niklaas”, vervolgt Marjolein Geens. “Het is het kloppende hart van Forum Jobs, want uitzenden is een métier die je moet leren. Leren en blijven leren, met en van elkaar, connectie maken en samen fier zijn op wat en hoe we het bij Forum Jobs doen, daar staat onze Brainwave voor. Het is in eerste instantie ons kennishuis vol inspiratie voor onze eigen medewerkers. In de toekomst zetten we onze Brainwave-deuren open voor ieder die er ook Brainwave-sessies wil volgen.”

“Forum Jobs heeft sinds zijn ontstaan, 26 jaar geleden, ook altijd sterke banden gehad met Frankrijk. We waren pioniers op het gebied van grensarbeid. De uitbreiding naar kantoren in Frankrijk zien we dan ook als een natuurlijke stap,” besluit mevrouw Geens.

De gloednieuwe CEO van Forum Jobs onderscheidt zich ook door haar unieke visie op de rol van de collega’s binnen het bedrijf. Mevrouw Geens benadrukt dat collega’s geen ‘medewerkers’ zijn, maar unieke karakters die elk hun stem en verantwoordelijkheid krijgen binnen het bedrijf. “Ik wil dat iedereen binnen Forum Jobs fier is op zijn/haar job. Ons nieuwe community-denken loopt als een rode draad door al onze kantoren en geeft een stem aan de silent en niet-zo-silent”, besluit Marjolein Geens lachend.

Opwindende toekomst

Met Marjolein Geens aan het roer is Forum Jobs klaar voor een opwindende toekomst waar innovatieve technologie de waardevolle menselijke contactmomenten versterkt tot succes. Het bedrijf blijft toegewijd aan groei, zowel op professioneel als menselijk vlak, en zal blijven evolueren onder haar inspirerende leiderschap.

The post Marjolein Geens wordt nieuwe CEO van Forum Jobs is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dierenrouwplaats is meerwaarde voor baasjes van overleden dieren

Baasjes van gestorven dieren kunnen voortaan op de dierenrouwplaats op de nieuwe begraafplaats in de Groenestraat in Roeselare terecht om er hun geliefde dier te herdenken. “Een erg waardevol initiatief”, aldus Jan Behaeghel die vorige maand afscheid moest nemen van zijn tien jaar oude hond Boris.
The post Dierenrouwplaats is meerwaarde voor baasjes van overleden dieren appeared first on

Lees meer »

Tom Van Grieken mikt op 13 oktober: zo wil hij bij de lokale verkiezingen het cordon laten sneuvelen

De opdracht voor Vlaams Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen is kristalhelder: mee in de cockpit van de macht komen. Op 13 oktober hoopt Tom Van Grieken voorgoed af te rekenen met het cordon sanitaire. Vlaams Belang trekt daarom vol vertrouwen naar de kiezer met een 43-puntenplan. Wat staat erin? En welk effect heeft het afschaffen van de stemplicht op hun resultaat?

Lees meer »

CD&V Wervik zoekt nog drie vrouwen, ex-directeur ’t Veer Herman Wenes en ex-voetballer Brecht Verstraete verrassende nieuwkomers op lijst

Als eerste partij in Wervik stelde CD&V haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Er ontbreken nog drie vrouwen. Opvallende namen bij de nieuwkomers zijn ex-voetballer Brecht Verstraete uit Kruiseke en Herman Wenes uit Geluwe, gewezen stichter en directeur van maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen. De ambitie bij CD&V ligt duidelijk hoog.
The post CD&V Wervik zoekt nog

Lees meer »

Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten”

Jordy Van Hoornick (29) is zelfstandig uitbater van twee Bristol-winkels. Nu het bedrijf een gerechtelijke reorganisatie heeft aangevraagd, zag Jordy zich genoodzaakt zijn medewerkers af te danken. “We weten gewoon niet waar we aan toe zijn”, opent Jordy zijn klaagzang.
The post Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten” appeared

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.428 zwerfkatten gevangen, zowat 8 procent minder dan een jaar eerder, toen nog meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »

Portugese oud-premier Costa belooft aan eenheid te werken in EU

Aankomend voorzitter van de EU-regeringsleiders António Costa ziet het als zijn belangrijkste taak om aan de “eenheid te werken” binnen de Europese Unie. Dat heeft de oud-premier van Portugal via een videoverbinding gezegd meteen na afloop van de EU-top waar de EU-regeringsleiders over zijn benoeming hebben besloten. Costa neemt in december de functie over van de Belg Charles Michel.

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Bij één bericht dacht ik: ‘Oei, het zou zomaar kunnen dat zij dat is’”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Ik ben ervan overtuigd dat de vrouw die me al die tijd heeft lastiggevallen opnieuw contact zal zoeken, maar

Lees meer »

Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter

Cercle Brugge heeft een akkoord bereikt met de 20-jarige Ibrahim Diakité. Hij ondertekende een contract voor vier seizoenen tot medio 2028. Hugo Siquet verliet als rechtsachter groen-zwart na een uitleenbeurt en keerde terug naar het Duitse Freiburg. Diakité zal zijn plaats innemen.
The post Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter appeared first on KW.be.

Lees meer »