Britse tiener die 6 jaar vermist was, keert zaterdag terug naar Verenigd Koninkrijk

De 17-jarige Britse jongeman Alex Batty, die zes jaar vermist was maar eerder deze week gezond en wel gevonden werd in Frankrijk, zal zaterdag “op het einde van de namiddag” terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. Dat zegt de adjunct-procureur van Toulouse.

 

Meer krantenkoppen in België

Oldtimers verzamelen op de Kortekeer in Koolskamp

Aan Café de Kortekeer was er zopas een geslaagde bijeenkomst van oldtimers. Organisator Philippe Claeys mocht tijdens de voorinschrijvingen reeds het bordje volzet bovenhalen, want deze oldtimertocht is jaarlijks een topper met een aangenaam dagprogramma. Een van de blikvangers aan de Kortekeer, waar de rit startte en eindigde, was de Amazone-combi van de Koolskampse familie
The post Oldtimers verzamelen

Lees meer »

3 van de 7 Tsjetsjeense terreurverdachten aangehouden, zouden terroristische aanslag voorbereid hebben

3 verdachten die gisteren bij verschillende huiszoekingen in ons land zijn opgepakt, zijn aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat laat het federaal parket weten in een persbericht. Bij de huiszoekingen werden in totaal 7 personen opgepakt, de andere 4 zijn intussen weer vrijgelaten. De 3 aangehouden verdachten worden gelinkt aan de terreurgroep ISKP en zouden een terroristische aanslag hebben voorbereid.

Lees meer »

Annie Geeraerts (97) uit ‘Familie’ verhuist naar serviceflat na val: “Tijdens tweede nacht moesten we al op alarmknop drukken”

“Mijn dochter vond het niet meer verantwoord.” Ze woonde tot begin dit jaar alleen, maar ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (bijna 98) is nu toch verhuisd naar een serviceflat. Geen makkelijke stap, maar ‘De Bomma’ heeft er nieuw geluk gevonden, aan de zijde van haar vriend Paul. In een openhartig gesprek in ‘Dag Allemaal’ vertelt Annie eerlijk over haar oude dag. “Veel

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

De babysit valt niet onder de familiale verzekering: “Het is verplicht een verzekering voor huispersoneel te hebben”

Je bent verplicht een verzekering voor huispersoneel te hebben wanneer je een betaalde oppas voor je kinderen hebt, die niet via een bedrijf of vereniging tewerkgesteld wordt. Op die manier is de babysit voldoende verzekerd en draai jij niet voor de kosten op. "Dat zegt de Arbeidsongevallenwet", duidt Barbara Van Speybroeck van Assuralia, de Beroepsvereniging van Verzekeringsondernemingen.

Lees meer »

Mads (9) én Ewout (13) komen met De Romeo’s én ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’ in ‘Tien om te Zien’: “Gesigneerde VIP-badge als souvenir”

Op zondag 28 juli begint vanaf 20.35 uur ‘Tien om te Zien’ op VTM. Tijdens deze uitzending treden De Romeo’s op aan de zijde van acht muzikanten van ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’. Voor de jongste muzikanten Mads Verschoot uit Harelbeke en Ewout Lommers uit Bavikhove – respectievelijk negen en dertien jaar – was die opnamedag een onvergetelijke ervaring.

Lees meer »