Skiër kan botsing met beer op het nippertje vermijden: “Zag pas wat het was toen hij zo dichtbij kwam”

Een skiër genoot deze week van de afdaling op een skipiste bij Lake Tahoe toen er plots iets voorbij flitste. Tao zag pas dat het een beer was die zijn pad kruiste toen hij een botsing met het dier op het nippertje kon vermijden. Skiërs en beren ontmoeten elkaar wel vaker op de pistes van Lake Tahoe, een meer op de grens tussen de Amerikaanse staten Californië en Nevada. Zo filmde Nolan Brown enkele dagen geleden een hele familie toen hij in een skilift zat.

 

Meer krantenkoppen in België

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind Getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Wordt Manchester City gestraft voor financiële doping?

Heeft Manchester City zich met financiële doping een weg naar de top gekocht? Vier jaar nadat de Engelse landskampioen aan een straf van de Uefa is ontsnapt, zet de Premier League zijn tanden in de zaak. De kans op een effectieve veroordeling is deze keer een stuk groter.

Lees meer »

Handjes schudden en recepties afschuimen: West-Vlaamse stemmenkanonnen verklappen hun campagnegeheimen

Facebook, TikTok, Instagram? De meeste stemmenkanonnen van de West-Vlaamse lokale politiek houden er zich amper mee bezig, zo blijkt uit een exclusieve rondvraag van onze redactie. Hét recept voor verkiezingswinst is voor de meesten al jaren ongewijzigd: zes jaar lang aanwezig zijn op recepties en evenementen, flyers en ander drukwerk verspreiden en vooral heel veel huisbezoeken. “Ze willen allemaal liever

Lees meer »