Prins Harry krijgt gelijk in rechtszaak tegen mediagroep: “Slachtoffer van telefoonhacking”

Het Hooggerechtshof in Londen heeft prins Harry (deels) gelijk gegeven in een zaak die hij had aangespannen tegen mediabedrijf Mirror Group Newspapers. De rechter oordeelde dat vijftien krantenartikels het product waren van “telefoonhacking of andere onwettige informatievergaring”. Harry krijgt een schadevergoeding van 140.600 pond.

 

Meer krantenkoppen in België

Loes Van den Heuvel is nog steeds trots op ‘De Kampioenen’: “Met die heruitzendingen verdienen we nét genoeg om te overleven”

“Als ‘F.C. De Kampioenen’ in Hollywood was gemaakt, dan was ik nu rijk.” Al verdient Loes Van den Heuvel (67) toch ook een aardig centje bij met de zoveelste herhalingen. En ze blijft trots op de reeks, die voor haar heel wat meer inhoudt dan enkel comedy. In Story maakt ze de vergelijking met haar beroemde personage. “Ik had ‘s

Lees meer »

Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant

et als vorig jaar opent Jürgen Crombez (48) van feest- en banketzaal Yperley de deuren van het gelijknamige pop-uprestaurant. Vanaf 17 juli kan je aanschuiven op het zuiderse terras en kan je genieten van de huisbereide specialiteiten.
The post Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Al na enkele seconden gaat een eerste kleine parachute open”: zo verloopt een duosprong van seconde tot seconde

Voor het eerst is in ons land een parachutesprong in duo dodelijk geëindigd. Hoe verloopt zo’n tandemsprong normaal gezien? Hoelang duurt het? Welke snelheden bereik je? En hoe ervaren is de persoon met wie je springt? Philip Hellemans, veiligheidscoördinator van de Vlaamse Vereniging voor Parachutisten, legt het van naald tot draad uit. “Bijna een minuut lang ben je in vrije

Lees meer »

ROYALTYCHECK. Camilla wordt distelkoningin, Frederik en Mary doen het traditioneel in Groenland

De Britse koningin Camilla heeft de hoogste onderscheiding in Schotland gekregen. Ze is nu… de distelkoningin. De Deense koningin Mary maakte een verre reis met koning Frederik, maar ze bleven daarbij toch binnen hun koninkrijk. En koningin Máxima trok naar een gemeente waar ze de vlucht van inwoners proberen te stoppen. Dit en meer viel deze week op in royaltyland.

Lees meer »

“Is verkrachting van 12-jarig meisje ondergeschikt aan zijn talent?”: storm van kritiek op veroordeelde Nederlandse volleyballer die naar Spelen mag

De Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) komt over enkele weken in actie op de Olympische Spelen in Parijs. Maar die deelname levert een storm aan kritiek op. Tien jaar geleden zat de Nederlander nog in de gevangenis voor verkrachting van een 12-jarig meisje. Ruim 35.000 mensen ondertekenden een petitie om hem weg te houden uit Parijs.

Lees meer »

Spijkerpad in de groene Lange Munte-wijk opnieuw geopend met buurtbewoners

Zondag 7 juli werd in de wijk Lange Munte in Kortrijk het Spijkerpad feestelijk heropend. De start van de route bevindt zich bij OC Lange Munte en is gemarkeerd met spijkers in de grond of op paaltjes. Buurtwerking, het ontmoetingscentrum, Aktractie en Stad Kortrijk hielpen mee dit burgerinitiatief ontwikkelen.
The post Spijkerpad in de groene Lange Munte-wijk opnieuw geopend

Lees meer »