Overlijden van Friends-ster Matthew Perry (54) was officieel ongeluk als gevolg van ketaminegebruik

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Deze vierde plaats is correct”: Robin Orins nadat hij nipt naast podium grijpt op EK tijdrijden bij beloften

Robin Orins eindigde woensdagnamiddag op de vierde plaats in de tijdrit bij de beloften op het EK wielrennen in Limburg. Hij zag er het goud voor het derde opeenvolgende jaar naar Alec Segaert gaan.
The post “Deze vierde plaats is correct”: Robin Orins nadat hij nipt naast podium grijpt op EK tijdrijden bij beloften appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aangeklaagd voor sekshandel en afpersing

Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor sekshandel en afpersing. De rapper werd maandagavond in New York gearresteerd, hoewel volgens bronnen van ‘TMZ’ en ‘DailyMail’ de politie hem oorspronkelijk pas dinsdagochtend in de boeien zou slaan. “De rapper maakte uren vooraf nog selfies met fans en wandelde vrolijk door de straten van New York”, klinkt het bij de Amerikaanse entertainmentsites.

Lees meer »

70-jarigen komen bijeen voor feestmaal

Een gezellige drukte in de zaal Gruuthuze in Beveren-Leie tijdens de bijeenkomst van de 70’ers uit Deerlijk en Sint-Lodewijk. “Het is vijf jaar geleden dat wij een dergelijke reünie organiseerden. Wij waren toen in de Gavers”, vertelde Francis Deknudt tijdens zijn verwelkoming. Na het feestmaal en het dessert hadden de organisatoren voor een verrassing gezorgd.
The post 70-jarigen komen

Lees meer »

“Je ongetrainde geest is als een wild paard: hij gaat alle kanten op”: CEO, piloot en arts getuigen over heilzaamheid van meditatie

Helemaal zen en “100 procent zeker dat hij terugkomt” verliet Tom Waes het boeddhistisch centrum na een stilteretraite voor zijn programma ‘Kalm Waes’. Wat zo heilzaam is aan uren, zelfs dagen zitten én zwijgen op het meditatiekussen, en hoe het hen kalmeert in hun eigen drukke levens, weten ook deze ex-CEO, piloot en kinderarts. “De eerste keren vond ik het

Lees meer »

Archeologische resten uit vroege middeleeuwen gevonden in Snellegem

Bij archeologische opgravingen aan de Isenbaertstraat in Snellegem zijn sporen van bewoning en landbouw gevonden uit de Karolingische periode. De site biedt een uniek inzicht in een landelijke boerderij in het Vlaanderen van de vroege middeleeuwen, ruwweg zo’n 1.200 jaar geleden.
The post Archeologische resten uit vroege middeleeuwen gevonden in Snellegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »