LIVE WK DARTS. Titelverdediger Smith traditiegetrouw meteen aan zet op dag 1, ontdek hier het programma!

Game on! Vandaag wordt in Alexandra Palace het WK darts afgetrapt. Met Dimitri Van den Bergh, Kim Huybrechts, Mike De Decker en Mario Vandenbogaerde haalden maar liefst vier Belgen de hoofdtabel. Zij komen later in actie. Op deze pagina zit u op de eerste rij voor alle actie. 

Meer krantenkoppen in België

Brugge legt een natuurbegraafplaats aan

In Brugge was natuurbegraven tot nu toe nog niet mogelijk, maar de Stad wil tegemoet komen aan de grote vraag en de mogelijkheid bieden om de assen van een overledene in een begraafplaats met natuurlijke omgeving te begraven. Op de site De Blauwe Toren is een natuurbegraafplaats aangelegd. Vanaf september zal natuurbegraven kunnen.
The post Brugge legt een natuurbegraafplaats

Lees meer »

Politie en burgemeester ontvangen bovenbuur (27) die André (82) uit brandende woning redde in Knokke-Heist

De 27-jarige man die dinsdagmiddag met gevaar voor eigen leven een bejaarde man uit een brandende woning hielp in Knokke-Heist is door de politie en burgemeester Jan Morbee (GBL) persoonlijk bedankt. De 82-jarige André vecht ondertussen nog steeds voor zijn leven in het ziekenhuis.
The post Politie en burgemeester ontvangen bovenbuur (27) die André (82) uit brandende woning redde

Lees meer »

Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor

De start van het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 komt snel dichterbij. De bestuursleden van voetbalvereniging Jong Anzegem beseffen dit zeer goed en stelden al de nieuwe spelers voor derde provinciale voor.
The post Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Renson installeert gratis smotspots aan de kust

Fabrikant van zonwering Renson installeert op zes kustlocaties gratis smotspots. Met de actie steunt Renson de Stichting tegen Kanker. “Wie zonnecrème uit dispensers gebruikt in plaats van kleine tubes, zorgt bovendien voor een pak minder afval”, klinkt het.
The post Renson installeert gratis smotspots aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Hij was net 15, had een fles wijn op en negen pinten.” Mama getuigt over zoon in eerste alcoholkliniek van het land

Primeur: acht minderjarigen volgen momenteel een traject in de eerste alcoholkliniek van ons land, in het ZAS Augustinus in Antwerpen. Ze werden allemaal zwaar geïntoxiceerd op spoed binnengebracht, weg van de wereld. Een van hun ouders vertelt aan HLN hoe het zover is kunnen komen en hoe bang ze is dat het ooit écht foutloopt. “Het valt me op hoeveel

Lees meer »

LIVE GAZA. Spaanse premier hekelt op NAVO-top dubbele standaard Gaza – Israël: 60 procent Hamasstrijders uitgeschakeld

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »

Patissier Johan Geers (55) uit Kortrijk krijgt bijzondere bestelling binnen: “De huwelijkstaart van Elvis en Priscilla namaken”

Een speciale themataart voor je huwelijk of verjaardag? Eén adres: banketbakkerij Geers in Kortrijk. Bakker Johan gaat geen uitdaging uit de weg. Nu kreeg hij echter een uitzonderlijke bestelling binnen voor een koppel dat trouwt in Antwerpen. “Voor hen gaan we de iconische taart maken die werd aangesneden bij het huwelijk van Elvis Presley”, aldus Johan Geers.
The post

Lees meer »

Britse politie houdt klopjacht op man (26) na “gruwelijke” moord met kruisboog op vrouw en twee dochters van BBC-presentator

De Britse politie houdt momenteel een grote klopjacht op een 26-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen. Volgens de Britse openbare omroep ‘BBC’ gaat het om het gezin van een van haar presentatoren, John Hunt (58), meer bepaald zijn echtgenote Carol (61) en twee van hun drie dochters, Hannah (28) en Louise (25). Ze

Lees meer »

De Hollemeersch in Heuvelland heeft nu ook een sfeercafé: “Met De Moare kiezen we voluit voor streekproducten”

In samenwerking met De Hollemeersch in Heuvelland opent Philippe Felix, tot voor kort uitbater van restaurant Casino, het sfeercafé De Moare en dit op de benedenerdieping van het hotel. “We kiezen voluit voor streekproducten.”
The post De Hollemeersch in Heuvelland heeft nu ook een sfeercafé: “Met De Moare kiezen we voluit voor streekproducten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE TOUR. “Leuk dat hij volle gas gaat”: Pogacar houdt van aanpak Evenepoel en komt terug op tactiek Vingegaard

Na negen etappes in de Tour de France krijgt het peloton een rustdag. Op het persmoment van Visma-Lease a Bike kwam Jonas Vingegaard deze voormiddag terug op de kritiek. Remco Evenepoel en Tadej Pogacar spraken zonet ook met de pers en ging het over de defensieve houding van Vingegaard. Pogacar: “Hij kijkt enkel naar mij. Toen Remco aanging trok hij

Lees meer »