Zijn wurgpoging stopte dj net op tijd, vier maanden later ging ‘liefde van zijn leven’ toch dood: “Van zijn mooie verhaaltje als weldoener klopt niks”

“Ik dacht dat ik ging sterven”, getuigde S.K. na een enorme ruzie in februari met haar ex T.D. Fraai waren de laatste jaren van hun relatie dan ook niet. “Een toxische relatie vol drugs, drank en geweld”, aldus het parket. Vier maanden later werd K. ook echt dood aangetroffen in Lembeek bij Halle. De beklaagde zit sindsdien in de cel, maar hij weet vandaag welke straf hij krijgt voor het incident in februari. “Ze waren tot elkaar veroordeeld. Door de kinderen. En omdat zij de liefde van zijn leven was.” 

Meer krantenkoppen in België

Tom Waes kraakte tijdens isolement in ‘Kalm Waes’: “Mijn vriendin vindt nu al dat ze een andere man in huis heeft”

“Ik hoef niets meer te bewijzen op televisie, en toch kan ik niet zonder mijn werk.” Tom Waes (55) geeft in ‘Dag Allemaal’ onomwonden toe dat dát niet veranderd is na z’n stressexperiment in ‘Kalm Waes’. Al heeft het programma hem wel nieuwe inzichten verschaft en zelfs internetcriminelen die zijn naam misbruiken, krijgen hem niet meer op de kast.

Lees meer »

Bewoners Rollegemkapelsestraat genieten van buurtfeest

De voorbije zomer werden er in de gemeente weer tal van buurt-en straatfeesten georganiseerd. Zo ook in de Rollegemkapelsestraat, de verbindingsweg tussen het centrum van Sint-Eloois-Winkel en Rollegem-Kapelle. De bewoners genoten van een gezellig buurtfeest. Een grote groep bewoners kwam samen om er bij een hapje en een drankje bij te praten en te vertellen
The post Bewoners Rollegemkapelsestraat

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Stilaan helemaal klaar voor: Jan Breydel reeds getooid in Champions League-jasje

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, om 14u spreken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM

Lees meer »

Nederlandse bank ING wordt strenger voor klimaatvervuilers

De Nederlandse bank ING scherpt haar klimaatbeleid aan. De bank stopt per direct met het financieren van bedrijven die zich enkel toeleggen op het uit de grond halen van olie en gas, zo kondigt CEO Steven van Rijswijk donderdag aan. Vanaf 2026 zullen bedrijven die te weinig klimaatinspanningen doen, worden gedumpt als klant.

Lees meer »

Diamant voor Herman en Lutgarde in Ooigem

Herman Vanderheeren en Lutgarde Deplancke uit de Voetweg in Ooigem werden ontvangen in het gemeentehuis van Wielsbeke. Zestig jaar geleden beloofden ze elkaar eeuwige trouw, wat hen vandaag een diamanten huwelijksjubileum oplevert.
The post Diamant voor Herman en Lutgarde in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Studiegenoten van Alec Segaert fietsen in vijf dagen naar WK in Zürich om hem naar de wereldtitel tijdrijden te schreeuwen

Het begon als een zot idee van de supportersclub, maar uiteindelijk zijn het 16 studiegenoten en vrienden van Alec en Ella Segaert per fiets en twee begeleiders in de wagen die de oversteek maken van Leuven naar Zürich om er hun vriend te gaan aanmoedigen. Het was Alec zelf die vijf etappes, goed voor 701 km en 8.700 hoogtemeters, uitstippelde

Lees meer »

Papa Tom, mama Katrien én dochter Kato nemen samen deel aan verkiezingen, maar niet op dezelfde lijst: “Nee, we zullen niet op elkaar stemmen”

Tom De Block (48) en Katrien Fonteyne (49) van Tom’s vishandel uit Puivelde en hun dochter Kato (19) zijn kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. Maar niet op dezelfde lijst. Vader en dochter engageren zich voor Liberaal Sint-Niklaas, terwijl mama Katrien op de N-VA-lijst te vinden zal zijn. “Onze andere dochter zal niet verklappen op wie ze zal stemmen.”

Lees meer »

Firma Volus die naast de opdracht greep, maakt bezwaar bij de Raad van State: Opnieuw klacht tegen geplande cultuurzaal

Er lijkt maar geen schot te komen in de bouw van de nieuwe cultuurzaal aan het Polenplein. Eerst werd de opdracht toegekend aan de firma Volus, maar legde TM FLORÉ-WYCOR & Met Zicht op Zee klacht neer. Nu de opdracht in een speciale gemeenteraad van 21 augustus werd toegekend aan laatstgenoemde kandidaat, is het uitgerekend de firma Volus die nu

Lees meer »

Twintiger maand langer in de cel voor brandstichting in bestelwagen

Een 24-jarige man blijft een maand langer in de cel nadat hij deze zomer werd opgepakt op verdenking van opzettelijke brandstichting en diefstal. De jongeman had de nacht doorgebracht in een bestelwagen op straat, die in alle vroegte ook plots begon te roken. Enkele agenten van politiezone Oostende merkten de beginnende brand op toen ze naar hun werk gingen.

Lees meer »

Groen-zwarte balans na vijf speeldagen: “Het vorige seizoen evenaren zit er niet in”

Cercle Brugge ging de interlandbreak in met vijf speeldagen op de teller. Daarin verzamelde het vier luttele punten. In de transferperiode onderging vooral de verdediging een metamorfose. Siquet, Daland en Popovic vertrokken, maar ook op het middenveld laat het vertrek van Lemaréchal en Lopes Da Silva een leemte achter. Voorin bleef topschutter Kevin Denkey dan weer.
The post Groen-zwarte

Lees meer »