Voormalige Guatemalteekse leiders schuldig aan dood Vlaamse missionarissen

Vijf Guatemalteekse oud-ministers en legerleiders die begin jaren 80 betrokken waren bij de dood van drie Belgische missionarissen, zijn door de rechtbank in Leuven grotendeels schuldig bevonden. Ze zijn veroordeeld voor marteling en doodslag van twee van hen, in één zaak gaan ze vrijuit.

 

Meer krantenkoppen in België

Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt me voortaan volledig op mijn eigen kunstwerken”

Glaskunstenares Sabine Van Eynde uit Koekelare kiest voor een nieuw concept. Ze doopt haar kunstgalerie om tot Art Studio. Sabine toont er eigen werk en organiseert ook workshops. “Vrienden hadden mij er al meermaals op gewezen dat ik mijn eigen werken nooit in de kijker zet.”
The post Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt

Lees meer »

Huurders van kampeerterrein Mid’s Park in Middelkerke moeten nog dit jaar weg: “We betreuren dit, maar gemeente heeft hier geen bevoegdheid”

De uitbater van kampeerterrein Mid’s Park in Middelkerke bracht huurders via een brief op de hoogte van de nakende ontruiming van het park. Bewoners moeten zelf instaan voor de transport-, ontruimings- en afbraakkosten van hun perceel en stacaravan… en dat tegen het einde van dit kalenderjaar. Ook een ander kampeerterrein in Middelkerke start binnenkort met de ontruiming. Vooral op sociale

Lees meer »

Spermadonor die 550 kinderen verwekte, klaagt Netflix aan over documentaire ‘The Man with 1000 Kids’

Het gespreksonderwerp van deze zomer was ongetwijfeld de Netflix-documentaire ‘The Man with 1000 Kids’. De reeks vertelt het verhaal van de Nederlander Jonathan Meijer, die maar liefst 550 kinderen heeft verwekt met zijn zaad. Jonathan is echter niet eens met het beeld dat van hem wordt neergezet. Hij klaagt de streamingdienst dan ook aan en wil bovendien dat Netflix de

Lees meer »