Verrassende wending: Piet Vandendriessche (58) wordt de nieuwe CEO van de Belgische voetbalbond

Piet Vandendriessche wordt de nieuwe CEO van de Belgische voetbalbond (KBVB). De 58-jarige ex-CEO van Deloitte krijgt van de Raad van Bestuur de voorkeur op andere kandidaten zoals Manu Leroy (de huidige CEO ad interim bij de voetbalbond). 

Meer krantenkoppen in België

“De schade aan het hout is helaas bijzonder groot”: nieuw vlonderpad in Sleihage is drie dagen na officiële inhuldiging al kapot

Het gloednieuwe houten wandelpad in de Gravenswegel in Sleihage werd pas maandag officieel ingehuldigd, maar is nu al kapot. Aan het begin van het pad, dat deel uitmaakt van een nieuwe wandelroute in Hooglede, lijken vandalen in de loop van woensdagnamiddag stevig te hebben toegeslagen.
The post “De schade aan het hout is helaas bijzonder groot”: nieuw vlonderpad in

Lees meer »

Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand”

Op zaterdag 29 juni opende Pieter Warlop de automatenshop Twenty4Seven. Met de automatenshop krijgt het voormalige kantoor van Liantis, na een paar jaar leegstand, een nieuwe bestemming. De shop vind je in het centrum van Poperinge, Burg. Bertenplein 10.
The post Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tom Van Grieken mikt op 13 oktober: zo wil hij bij de lokale verkiezingen het cordon laten sneuvelen

De opdracht voor Vlaams Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen is kristalhelder: mee in de cockpit van de macht komen. Op 13 oktober hoopt Tom Van Grieken voorgoed af te rekenen met het cordon sanitaire. Vlaams Belang trekt daarom vol vertrouwen naar de kiezer met een 43-puntenplan. Wat staat erin? En welk effect heeft het afschaffen van de stemplicht op hun resultaat?

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf 2 jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Meer nog: zij en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet

Lees meer »