Stem Patrick Dewispelaere tot Krak van Oostkamp

Patrick Dewispelaere (57) uit de Stokhovestraat in Waardamme is de vaste elektricien van de gemeente Oostkamp maar daarnaast is hij ook actief voor de technische installatie van een groot aantal evenementen in Waardamme en Oostkamp. Patrick is een van de organisatoren van Schaperock, met een winter- en zomereditie. “Ik help graag mee om de verenigingen veilige elektrische installaties maar ook andere technieken te bieden.” Hij doet dit onder andere bij het bal van de Bollaerts, de koninklijke harmonie Deugd baart vreugd, Waardamme swingt en de Trail d‘Oostkamp. Patrick zorgt er ook voor dat er overal stroom is op Parkpop. (GST)

The post Stem Patrick Dewispelaere tot Krak van Oostkamp is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Matras in brand gestoken in leegstaand pand in Kortemark: “We willen het gebouw slopen”

In een leegstaand en verloederd herenhuis in het centrum van Kortemark werd woensdagavond brand gesticht. Een matras op de zolderverdieping vatte daar vuur. Het niet de eerste keer dat ongewenste bezoekers het pand binnentreden. De gemeente kocht het pand intussen op. “We hopen het aan het einde van de zomer te slopen”, zegt burgemeester Karolien Damman.
The post Matras

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »

Oppositie vol ongeloof nadat Wilders eigen premier “slappe hap” noemt: “Schoof werd eerst vernederd en dan gevierendeeld”

In de Nederlandse Tweede Kamer heeft PVV-leider Geert Wilders de kersverse premier Dick Schoof aangevallen op de tweede dag van het regeringsdebat over het nieuwe kabinet. Volgens Wilders neemt Schoof niet genoeg afstand nemen van aantijgingen uit de oppositie die ministers racistisch noemen. Hij noemde het optreden van de premier “slappe hap”, wat hem niet in dank werd afgenomen door

Lees meer »