Stem Natascha Goossens tot Krak van Spiere-Helkijn

Natascha Goosens (55) is ondertussen twintig jaar een vertrouwd gezicht in de omgeving van basisschool de Polyglot. Ze zet zich in op de afdeling onderhoud en ondersteunt de maaltijden in de refter. “Op dit moment ben ik terug te vinden op de kleuterafdeling. Ik neem geregeld de vervangtaken van de refter op me, en zak ook wel eens af naar het kleine schooltje in Helkijn. Je kan het een beetje omschrijven als een allrounder. Als er vervanging nodig is, één adres.” Natascha staat ook in voor het onderhoud tijdens de vakantieopvang die georganiseerd wordt door de gemeente. Haar motivatie? “Ik ben enorm graag in de buurt van kinderen en jongeren. Het zorgt ervoor dat we onszelf jong blijven voelen”, grinnikt Natascha. (SVK)

The post Stem Natascha Goossens tot Krak van Spiere-Helkijn is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Statements en vertraging kleuren eedaflegging Vlaams Parlement

De installatie van het nieuwe Vlaams Parlement verliep dinsdagnamiddag niet van een leien dakje. Naast statements over Vlaamse onafhankelijkheid, het cordon sanitaire en Palestina zorgde een speciale commissie over de geldigheid van de verkiezingen in Brussel voor anderhalf uur vertraging.

Lees meer »

KIJK. Philipsen baalt na nieuwe tweede plaats, ook De Lie (derde) vloekt: “Had de benen om te winnen”

Andermaal nét niet voor Jasper Philipsen in de Tour. De sprinter van Alpecin-Deceuninck moest op de lastige aankomst van de achtste etappe z’n meerdere erkennen in Biniam Girmay, die ook opnieuw een tik uitdeelde in de strijd om groen. “Maar er komen in principe nog vier of vijf kansen”, probeerde Philipsen positief te blijven. Ook die andere Belgische sprinter, Arnaud

Lees meer »