Stem Lore Van Heesbeke tot Krak van Roeselare

Lore Van Heesbeke (19) beleefde heel wat mooie momenten in 2023. Ze werd ook genomineerd voor de Persprijs, maar haalde het daar net niet. Maar ook deze Krak-nominatie verdient ze dubbel en dik. Ze was als voetbalster geselecteerd voor de Special Flames, onze voetbaldames, om op de Wereldspelen in Berlijn ons land te vertegenwoordigen. En met haar team kwam ze naar huis met de gouden medaille, eentje om te koesteren. Lore stond onder meer in doel, maar maakte ook haar opwachting als veldspeelster. “In de halve finale maakte ik een werelddoelpunt, eentje dat ik niet snel zal vergeten.” Voor haar mooie prestatie werd Lore ook al op het stadhuis ontvangen, ook een van die momenten dat ze koestert. (WVS)

The post Stem Lore Van Heesbeke tot Krak van Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mireille en Jacques zijn een diamanten paar

Ter gelegenheid van hun zestigste huwelijksverjaardag werden Jacques Leconte en Mireille Ghsquiere door het stadsbestuur van Waregem in de bloemetjes gezet.
The post Mireille en Jacques zijn een diamanten paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem

Woensdagnamiddag rond halfvier gebeurde op de E403 in Loppem een zwaar ongeluk. Een trekker-oplegger die in de richting van Kortrijk reed, kreeg er een klapband. Er was voor de chauffeur geen houden aan en het gevaarte kwam op zijn zij tegen de vangrail terecht.
The post Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem appeared

Lees meer »

Daniel De Pauw zet stapje opzij bij FC Kleit

De laatste wedstrijd van het voorbije seizoen was voor Daniel De Pauw (74) ook zijn laatste wedstrijd als délégué van de eerste ploeg. Hij blijft wel voor de terreinen van FC Kleit zorgen.
The post Daniel De Pauw zet stapje opzij bij FC Kleit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Taylor Swift maakt reputatie waar in Amsterdam: grootste muziekster van dit moment zet sublieme ‘The eras tour’ neer

Taylor Swift heeft donderdag haar eerste van in totaal 3 concerten in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gespeeld. Ze zit daarmee over de helft van haar Europese passage van ‘The eras tour’, die de geschiedenisboeken ingaat als meest winstgevende concertreeks ooit. Wij zakten naar Amsterdam af en werden ondergedompeld in een wereld van pailletten, vriendschapsarmbandjes, volbloed Swifties en 18

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »

“De gevangen bruid van Monaco”: hoe prinses Charlène tot drie keer toe haar huwelijk probeerde te ontvluchten

Prins Albert (66) en prinses Charlène (46) van Monaco vieren deze week hun dertiende huwelijksverjaardag. Maar hoe sprookjesachtig hun bruiloft in 2011 ook leek, achter de schermen ging het er heel anders aan toe. De bloedmooie prinses Charlène sleepte zich huilend naar het altaar, nadat ze drie wanhopige pogingen had ondernomen om te ontsnappen. “De autoriteiten onderschepten haar bij de

Lees meer »

Vrouw (24) mag dag na fataal ongeval ziekenhuis verlaten maar sterft paar uur later thuis: autopsie moet meer duidelijkheid brengen

Een 24-jarige vrouw uit Turnhout is zondagnamiddag overleden in haar woning. De avond ervoor was ze nog betrokken bij een aanrijding in het Nederlandse Baarle-Nassau. Daarbij had een 41-jarige vrouw uit Minderhout het leven gelaten. Het gerecht laat een autopsie uitvoeren om de precieze doodsoorzaak van het slachtoffer te achterhalen.

Lees meer »

Klachten over woekerprijzen van fruitkraam uit Deurne stromen binnen: “Achteraf voelde ik mij stom dat ik zoveel betaald had”

Maar liefst 670 euro betaalde de schoonmoeder van Bo Van Hoecke afgelopen weekend op een braderij in het Oost-Vlaamse De Klinge voor vier zakjes fruit. Ook Tommy Bernard (34) getuigde over het hallucinante bedrag dat hij betaalde aan het fruitkraam uit Deurne. Hun verhalen leven duidelijk onder marktgangers, want van over heel Vlaanderen kreeg onze redactie reacties toegestuurd.

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »