Stem Lennert Vintevogel tot Krak van Ieper

Lennert Vintevogel (27) combineert een fulltime job bij Tailpage met zijn ondernemerschap, dat zich vooral op de evenementen- en uitgaansector richt. Zo organiseert hij samen met Jordy Bequoye, Jeroen Crombez en Niels Pierpont het Highlight Festival in Ieper. Dat festival, in het eerste weekend van september, groeit nog elk jaar. Dit jaar nam hij met compagnon Tim Schelfhout uit Ichtegem Azuro over in Kortrijk. Met oudejaarsavond staat daar met Azuro NYE hun eerste grote evenement gepland in de Depart. “De Kraknominatie is een fijne erkenning”, glundert Lennert. “Ik ben dankbaar en blij dat ik iets kan betekenen in de maatschappij. Het ondernemerschap zit in mijn bloed en ik wil zoveel mogelijk realiseren nu ik daar nog de tijd voor heb.” (API)

The post Stem Lennert Vintevogel tot Krak van Ieper is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik slááp hier zelf in mijn mobilhome”: Chris Van Tongelen (De Romeo’s) baat camping uit op Rock Werchter

Meer dan 35.000 kampeerders arriveren vandaag op camping The Hive op Rock Werchter en Chris Van Tongelen (56), één van de Romeo’s is er de baas. De populaire zanger doet dat bewust onder de radar. “Ik ben hier niet de BV”, vertelt hij. “Maar gewoon ‘de Chris’ die ziet dat er geen incidenten gebeuren en er overal voldoende wc-papier is.”

Lees meer »

Politie vindt menselijke resten na verdwijning van twaalfjarige in Australië: “Meisje aangevallen door krokodil”

De Australische politie zegt menselijke resten te hebben gevonden die zouden kunnen overeenkomen met een twaalfjarige tiener die eerder deze week als vermist was opgegeven. Het is niet duidelijk hoe het lichaam van het meisje eraan toe is, maar de politie spreekt van een “gruwelijke” vondst. Mogelijk werd het kind aangevallen door een krokodil tijdens een zwempartij in het noorden

Lees meer »

Politie-interventie bij paleis van Versailles door geschil tussen verkopers

Er heeft donderdagnamiddag een interventie van de veiligheidsdiensten plaatsgevonden bij het paleis van Versailles, in de buurt van Parijs. Dat zou het gevolg zijn van een geschil tussen twee verkopers, waarbij een van hen een mes had getrokken. Dat meldt de krant Le Figaro, die sprak met een politiebron. Er zou geen sprake zijn van terreur.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Tinne Terneven woont met haar gezin in Toscane: “Ik maak me niet meer druk in kleine dingen, net als een echte Italiaanse”

Op haar 19de trok Tinne Terneven (45) vanuit Schilde naar Italië om vrijwilligerswerk te doen, vandaag organiseert ze in hartje Toscane wandelvakanties en trektochten met ezels. Een klein toeval, want na de geboorte van haar kinderen moest ze haar glamoureuze carrière in de mode opbergen. “Moeders liever aan de haard, zo gaat dat in Italië. Maar dit is ook het

Lees meer »

Triatlete Jonie Vanhoutte voor het eerst op de lange afstand

Jonie Vanhoutte staat zondag in Roth voor haar vuurdoop in een triatlon op de lange afstand. “Ik heb mij laten vertellen dat dit na Hawaï de tweede mooiste wedstrijd is. Qua beleving of op de berg staan is vergelijkbaar met de Tour de France.”
The post Triatlete Jonie Vanhoutte voor het eerst op de lange afstand appeared first on

Lees meer »

Hij was bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, nu dreigt zijn merk te verdwijnen: de man achter Gigue

Nu de Duror Fashion Group de boeken heeft neergelegd, verdwijnt mogelijk ook een echt Antwerps merk: Gigue. Oprichter Jo Wyckmans was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, en werkte in de jaren 80 en 90 de ‘preppy’ look uit, vanaf 1991 met Gigue. Dochter Audrey bleef tot nu aan boord, zelf koos Jo Wyckmans jaren

Lees meer »

Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem

Besox wordt de nieuwe naamsponsor van Besox Handbalclub Izegem. Besox werd twee jaar geleden in één klap hoofdsponsor van de club en heeft extra inspanningen geleverd om volgend seizoen ook naamsponsor te worden.
The post Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »