Stem Jean Vanhoorne tot Krak van Mesen

Bij Okra Mesen is Jean Vanhoorne (78) al 20 jaar voorzitter en hij bouwde de vereniging samen met zijn echtgenote Yvonne Deneut uit tot één van de actiefste verenigingen van Mesen. “Telden we vroeger 50 reizigers op de bus, dan zitten we nu aan 90. En ze komen ook van buiten Mesen om mee te gaan”, zegt Jean. Hij spreekt over een voltijdse dagtaak om alles geregeld te krijgen. “Deze nominatie doet je de vele werkuren vlug vergeten.” Als voormalig directeur van VBS Mesen beschikt Jean nog steeds over het organisatorisch talent om de vereniging te leiden. “Voor mijn 20ste jaar als voorzitter gaf ik een gratis feest voor de leden. Misschien moet ik onder één van de leden wel de persoon zoeken die me nomineerde.” (MDN)

The post Stem Jean Vanhoorne tot Krak van Mesen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Een dag ‘Het eiland’ niet gequoot, is een dag niet geleefd”: fans vieren populaire tv-reeks in coworking op Antwerpse Meir

Trivial time, groene dassen en ‘ne ring op een Düsseldorf’: fans van Het eiland kunnen nog tot eind juli in de voetsporen treden van Guido, Michel, Frankie en Alain en de werksfeer opsnuiven bij Cynaaaal-GOGO. Omdat de reeks 20 jaar bestaat, opende streamingdienst Streamz ‘Coworking Het Eiland’ op de Antwerpse Meir. (En dat is geen) zever, gezever.

Lees meer »

GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale vaardigheden”

De Ieperse GO! Middenschool kondigt met trots aan dat de school door Apple is erkend als Apple Distinguished School gedurende de periode 2024-2026. “Dit onderstreept ons succes bij het creëren van een innovatieve, veilige en aantrekkelijke leeromgeving”, stelt directeur Ann Dejaegher.
The post GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale

Lees meer »