Spoiler alert. Op vraag van de acteurs zelf: ‘Thuis’ neemt definitief afscheid van drie personages tegelijk

Het hele gezin Pauwels verdwijnt uit ‘Thuis’. Zoon Ilias gaat elders revalideren na zijn beenamputatie en zijn mama Vicky en zus Febe verhuizen mee naar een flat in de buurt van het centrum en zo ook uit beeld van de VRT 1-soap. De exits gebeuren nu vrijdag al en dat op vraag van de acteurs zelf. 

Meer krantenkoppen in België

Zwevegem wint tweede label van ‘Sportbedrijf’

Het gemeentebestuur van Zwegem ontving opnieuw het Label Sportbedrijf van Sport Vlaanderen. “We hechten veel belang aan fitte werknemers en zijn dankbaar voor de bijzondere dynamiek die is ontstaan tussen de werknemers dankzij de bedrijvensport.”, zegt sportschepen Raf Deprez (CD&V). Twee jaar geleden kreeg de gemeente als eerste in West-Vlaanderen al een eerste Label Sportbedrijf.
The post Zwevegem wint

Lees meer »

Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos”

Een gepersonaliseerde toets geven aan een geschenkje, doop-, communie- of huwelijksaandenken? Bij Lalou zit je goed. Sinds kort kun je bij Jennifer Lagaisse (27) terecht voor professionele begeleiding bij al je gelegenheidsgeschenken, geschenkmanden, geboorte- en communiekaartjes, snoeptaarten en decoratiestukken.
The post Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kjill Ampoorter (19) rijdt criterium voor eigen volk in Poperinge: “Veel bekende gezichten komen supporteren”

Op vrijdag 5 juli is er in Poperinge het avondcriterium, aan de vooravond van de kermis in de Hoppestad. Aan de start verschijnen enkele streekrenners, onder wie ook Kjill Ampoorter. De eerstejaarsbelofte en student zal voor het eerst deelnemen aan deze wedstrijd.
The post Kjill Ampoorter (19) rijdt criterium voor eigen volk in Poperinge: “Veel bekende gezichten komen supporteren”

Lees meer »

Grens tussen Frankrijk en België gaat in tien gemeentes dicht tijdens wedstrijd op EK voetbal

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België – in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland – zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »

Aantal gevallen van stalking blijft jaar na jaar stijgen

Het aantal criminele feiten is in 2023 nagenoeg stabiel gebleven in vergelijking met het jaar voordien. Wel zijn er enkele opmerkelijke verschuivingen. Zo nam het aantal woninginbraken en gevallen van internetfraude af. Daartegenover staat dat er meer feiten waren van zakkenrollerij en grijpdiefstallen. Ook het aantal gevallen van stalking bleef toenemen. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de federale politie.

Lees meer »