Roeselare nipt onderuit in Champions League tegen titelverdediger Kedzierzyn-Kozle

Roeselare heeft woensdagavond op de derde speeldag in groep A van de Champions League in het mannenvolleybal net niet voor een stunt kunnen zorgen tegen het Poolse Kedzierzyn-Kozle, dat met 2-3 (20-25, 25-21, 25-23, 22-25 en 10-15) kwam winnen in Schiervelde.

Na drie speeldagen staat Roeselare op de derde plaats in de poule, met vier punten. Olympiakos is puntenloos laatste. De leiding is in handen van Ziraat Bankasi (8 punten), voor Kedzierzyn-Kozle (6).

The post Roeselare nipt onderuit in Champions League tegen titelverdediger Kedzierzyn-Kozle is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers doet verslag vanop de plek waar Nasrallah gedood werd: “In mijn carrière nooit zoiets gezien”

Robin Ramaekers, onze man in Beiroet, was lang voordat CNN of BBC er waren als eerste oorlogsjournalist op de plaats waar vrijdag Hezbollah-kopstuk Hassan Nasrallah bij ongeziene Israëlische bombardementen werd gedood. Als eerste en tot dusver enigen waren hij en cameraman Stijn De Smet getuige van de ravage en de emoties ter plaatse. Zijn relaas: “Plots stonden we op de

Lees meer »

Terwijl het regent aan de finish is de hergroepering een feit: wanneer ontploffen Evenepoel en Pogacar?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

“Als hij het doelwit was, is het wel mislukt”: wilde Israël deze man treffen met aanval waarvoor Robin Ramaekers uitrukte?

Het is geen typische Hezbollah-wijk waar het team van VTM NIEUWS woensdagnacht is aangevallen. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers liep daarbij verschillende breuken op in het gezicht en cameraman Stijn De Smet werd in zijn been geschoten. Bachoura ligt vlakbij het parlement en tal van ambassades — ook de Belgische — en gold als een veilig stukje van de Libanese hoofdstad Beiroet.

Lees meer »

Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot

In Lo vond op de terreinen van schuttersgilde Willem Tell de finale plaats van de schutterscompetitie Schaal De Spot, een organisatie van het schuttersverbond Veurne Ambacht.
The post Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Agenten VS veroordeeld om fatale arrestatie zwarte verdachte

Een federale jury in de stad Memphis in de Amerikaanse staat Tennessee heeft donderdag drie voormalige politieagenten veroordeeld voor hun rol bij de dood van de zwarte automobilist Tyre Nichols. De 29-jarige Nichols werd in op 7 januari 2023 bij zijn arrestatie na een verkeerscontrole geschopt en geslagen met een wapenstok door vijf agenten, waaronder het drietal. Nichols overleed drie

Lees meer »

Dortmund laat geen spaander heel van Celtic, ook Barcelona en Inter winnen makkelijk

Doelpunten, doelpunten en nog eens doelpunten. Borussia Dortmund, Barcelona en Inter Milaan hebben met duidelijke cijfers gewonnen in eigen huis. De Duitsers deden dat op indrukwekkende manier tegen Celtic (7-1) en dankte vooral Karim Adeyemi voor zijn drie goals in één helft. Barcelona rolde Young Boys Bern probleemloos op (5-0) en Inter had geen kind aan Rode Ster Belgrado (4-0).

Lees meer »

Brandweer rukt uit met duiker om dode ree uit vaartje te halen

De brandweer moest zaterdagavond uitrukken nadat een ree gespot werd in het water van het vaartje in Oostkerke (Diksmuide). Het dier bleek helaas al overleden te zijn en werd uit het water gehaald.
The post Brandweer rukt uit met duiker om dode ree uit vaartje te halen appeared first on KW.be.

Lees meer »