Piet Vandendriessche wordt CEO van Belgische Voetbalbond

Piet Vandendriessche wordt de nieuwe CEO van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. De Raad van Bestuur bevestigde zijn benoeming donderdag, zo laat de KBVB weten.

De 58-jarige Vandendriessche neemt vanaf 16 januari 2024 over van de CEO ad interim Manu Leroy, die de in maart ontslagen Peter Bossaert verving.

Vandendriessche was de voorbije zeven jaar de CEO van Deloitte Belgium. En voetbalde in een ver verleden zelf nog bij VC Ardooie.

The post Piet Vandendriessche wordt CEO van Belgische Voetbalbond is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf 2 jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Meer nog: zij en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet

Lees meer »

Bouw kaartershuisje in Koning Albert I-park Blankenberge gestart

Vrijdagmorgen werd in Blankenberge de eerste spadesteek gegeven voor het nieuwe buurpaviljoen de Roeschaert, het kaartershuisje in de volksmond. Op de huidige locatie in het Koning Albert I-park komt een volledig nieuw gebouw.
The post Bouw kaartershuisje in Koning Albert I-park Blankenberge gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer heeft uren werk om oliespoor van liefst 15 kilometer tussen Houthulst en Lo-Reninge op te ruimen

De brandweer van Houthulst en Lo-Reninge waren donderdag liefst vijf uren in de weer om een 15 kilometer lang oliespoor op te ruimen. Dat liep van Houthulst tot voorbij Reninge. “We hadden heel wat werk om alles op te ruimen”, zegt brandweerkapitein Lode De Keyser.
The post Brandweer heeft uren werk om oliespoor van liefst 15 kilometer tussen Houthulst

Lees meer »

Burgemeester Kurt Windels uit Ingelmunster trakteert met taart ter gelegenheid van zijn 400ste huwelijk in 12 jaar legislatuur

Zaterdagvoormiddag 29 juni werden Jonas Byttebier en Leen Naeyaert in het huwelijk verbonden in het gemeentehuis van Ingelmunster. Voor dit jonge koppel volgde er nog iets extra, want burgemeester Kurt Windels had taart voorzien omdat hij op dat moment voor de 400ste keer in 12 jaar tijd een huwelijk voltrok.
The post Burgemeester Kurt Windels uit Ingelmunster trakteert met

Lees meer »

Autosalon vindt dan toch plaats in januari 2025

Na een jaar afwezigheid zal het Brusselse autosalon volgend jaar plaatsvinden in januari, de traditionele ‘salonmaand’. Door een verplaatsing van een ander evenement in Brussels Expo kan de 101e editie van de Brussels Motor Show alsnog van start gaan op 10 januari in plaats van 14 februari. Dat meldt organisator Febiac woensdag in een persbericht.

Lees meer »

Wie zijn Gretchen Whitmer en Gavin Newsom, de mogelijke alternatieven voor Biden?

Welke Democraat bekampt Donald Trump in november in de strijd om het Witte Huis? Joe Biden won de voorverkiezingen binnen zijn partij, maar na zijn slechte beurt tijdens het eerste debat, lijkt het plots niet meer zo zeker dat hij ook effectief zal worden afgevaardigd als kandidaat. Als mogelijke alternatieven weerklinken de namen van Gretchen Whitmer (52) en Gavin Newsom

Lees meer »

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »