LIVE CLUB BRUGGE-BODO/GLIMT. Brandon Mechele met de 3-1! Groepswinst is binnen voor Club

Club Brugge is al zeker van overwintering in de Conference League, maar over groepswinst heeft blauw-zwart nog geen zekerheid. Alleen als het Noorse Bodo/Glimt met minstens twee doelpunten verschil komt winnen in het Jan Breydelstadion, eindigt Club tweede. Dat lijkt niet te gebeuren, want door een treffers van Nusa en Thiago staat Club comfortabel op voorsprong. Volg de wedstrijd live in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Maria Haeve blaast honderd kaarsjes uit in wzc Cassiers

Maria Haeve vierde in woonzorgcentrum Cassiers in Houthulst haar honderdste verjaardag. Ze woonde tot na haar 94ste verjaardag nog zelfstandig in de Sint-Elooistraat op De Vijfwegen.
The post Maria Haeve blaast honderd kaarsjes uit in wzc Cassiers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na het afzeggen van Evenepoel en co: federatie houdt vast aan BK-startplicht én wil startregels tijdrit verstrengen

Remco Evenepoel zegde afgelopen weekend af voor het BK wielrennen, en hij was niet alleen. Nog vijf anderen leverden een ziektebriefje in. Ook voor het BK tijdrijden was er weinig animo. Maar de startplicht voor de wegrit opheffen, daar wil Belgian Cycling niet van weten. “Wij overwegen ook ernstig om voortaan de vijf grootste Belgische merkenploegen te verplichten om minstens

Lees meer »

Een C-attest? Niet getreurd: Kamping Kitsch Club trakteert met gratis tickets

In zowat iedere school van Vlaanderen, staan ouders en kinderen aan te schuiven voor het meest stressvolle moment van het jaar: de rapporten. Lachende gezichten die worden afgewisseld met treurige blikken? Het zijn geen uitzonderingen. Meer dan voldoende redenen voor Kamping Kitsch Club om zich in het debat te mengen. “Een C-attest? Mail het maar door en je krijgt gratis

Lees meer »

Genk werkt aan nieuwe regels rond logementen: “Vergunningen van 10 naar 5 jaar en meer controle”

Genk werkt aan een nieuwe regelgeving rond logementen. Zo wil het stadsbestuur de termijn van de vergunningen terugbrengen van 10 naar 5 jaar. Daarnaast zullen logementen vanaf nu ook een attest moeten hebben dat expliciet aantoont dat ze de Vlaamse Codex Wonen naleven. Er komt ook een moraliteitstest voor uitbaters van logementen. De nieuwe regelgeving zal wel voor de volgende

Lees meer »

Kiwanis Club Oostende Noordzee 50 jaar actief

Kiwanis Club Oostende Noordzee, een van de 16 serviceclubs in Oostende, vierde vorig weekend haar halve eeuw maatschappelijk engagement in onze stad. “De sociale actie is voor de club de enige echte bestaansreden en is tevens de motor van de club”, aldus voorzitter Ruben Pannecoucke. En daar staat de strijd tegen kinder- en dus ook kansarmoede centraal.
The post

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

Amerikaanse aanklagers willen Boeing voor rechter

Amerikaanse aanklagers bevelen het ministerie van Justitie aan dat vliegtuigbouwer Boeing voor de rechter gedaagd wordt. De aanklagers stelden vast dat Boeing een schikking, over twee dodelijke crashes in 2018 en 2019 waarbij in totaal 346 doden vielen, heeft geschonden.

Lees meer »