Eddie Murphy keert na bijna twintig jaar terug in nieuwe ‘Beverly Hills Cop’-film

Na bijna twintig jaar is de ‘Beverly Hills Cop’-franchise terug met een nieuwe film. En daarbij zal ook Eddie Murphy (62) opnieuw in de huid kruipen van rechercheur Alex Foley. Ook Judge Reinhold (66) en John Ashton (75) maken hun comeback als Billy Rosewood en John Taggart. 

Meer krantenkoppen in België

Noord-Korea vuurt ballistische raket af in zee

Noord-Korea heeft een ballistische raket in zee afgevuurd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap woensdag, op basis van het Zuid-Koreaanse leger. Ook Japan bevestigt dat een raket werd afgeschoten, en heeft het over een “mogelijke ballistische raket vanuit Noord-Korea”.

Lees meer »

Man (55) uit Koksijde moet werkstraf vervullen na gevecht in café

Een 55-jarige man uit Koksijde moet een werkstraf van 50 uren uitvoeren nadat hij na een cafébezoek slaags raakte met een andere man. Die deelde hij een reeks vuistslagen uit. “Dat komt omdat hij me beledigd had”, vergoelijkte L.D.
The post Man (55) uit Koksijde moet werkstraf vervullen na gevecht in café appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bijna 50.000 fans van Rammstein beleven topavond in Oostende, politie is tevreden: “Geen incidenten”

De politie van Oostende blikt tevreden terug op de eerste concertdag van Rammstein waar 47.500 Rammstein-fans hun muziekhart konden ophalen. Vandaag verwacht Oostende opnieuw eenzelfde aantal fans. De politie blikt terug op een rustige en serene eerste dag zonder noemenswaardige incidenten.
The post Bijna 50.000 fans van Rammstein beleven topavond in Oostende, politie is tevreden: “Geen incidenten” appeared first

Lees meer »

Iedereen klaar voor ‘Boezinge op z’n Zondags’: wandelen, fietsen en varen langs verborgen plekjes

Zondag 30 juni wordt een hoogdag voor de Ieperse deelgemeente Boezinge en zijn vele verenigingen. Op ‘Boezinge op z’n Zondags’ kunnen bezoekers wandelen, fietsen en varen met het hele gezin langs de verborgen plekjes van Boezinge.
The post Iedereen klaar voor ‘Boezinge op z’n Zondags’: wandelen, fietsen en varen langs verborgen plekjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij eet maar één maaltijd per dag”: zijn eisen backstage en alles wat u wilt weten over Bruce Springsteens passage in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

Gina viert 103de verjaardag in wzc De Noordhinder in Heist

Op 17 juni 2024 vierde Gina Hertveldt haar 103de verjaardag in het woonzorgcentrum De Noordhinder in Heist. Aangezien de 100-plusser een echte zoetekauw is, verrasten schepenen Nick Wenmaekers en Tine Gobert haar met een lekkernijenbox van Oxfam Wereldwinkel.
The post Gina viert 103de verjaardag in wzc De Noordhinder in Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jacques Vermeire vindt zichzelf niet verbrand door ‘F.C. De Kampioenen’, anderen wel: “Dankzij DDT sta ik nog steeds voor volle zalen”

Met de herhalingen van ‘F.C. De Kampioenen’, ‘Verschoten & Zoon’ en ‘Hallo K3′ is Jacques Vermeire (73) alomtegenwoordig op televisie. “Het is denk ik de achtste keer dat ‘De Kampioenen’ opnieuw starten, maar kan je geloven dat ik zelf zit te wachten tot het begint na ‘Het Journaal’?”, lacht de man die gestalte gaf aan DDT. “Sommige acteurs voelen zich

Lees meer »

Studente uit Merksplas geëvacueerd uit Grieks hotel vanwege bosbrand: “Geen idee waar wij vanavond moeten slapen”

In Griekenland woedden er de voorbije dagen al heel wat bosbranden. De Griekse premier waarschuwde zondag al voor een “gevaarlijke” zomer in zijn land. En zo blijkt: intussen zijn al heel wat mensen moeten evacueren vanwege bosbranden. Ook de 19-jarige studente Elise Michielsen uit Merksplas moest maandagavond, samen met heel wat andere toeristen, uit haar hotel op het Griekse eiland

Lees meer »

Paradise City klokt af op 43.000 bezoekers

De negende editie van het elektrofestival Paradise City heeft 43.000 bezoekers aangetrokken. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Op zaterdag waren er een aantal stevige regenbuien, maar die zaten de positieve energie waar het festival voor bekendstaat, niet in de weg.

Lees meer »