‘Politiek pr’ Elisabeth Lucie Baeten: ‘Veel van mijn dromen zijn aan het uitkomen’

19:11 Elisabeth Lucie Baeten is scenarioschrijfster en auteur, maar scoorde de voorbije maanden vooral als satiricus op Instagram. Via haar alter ego Katrien, die instaat voor de pr van politici, neemt ze f… 

Meer krantenkoppen in België

Nu ‘Emily in Paris’ Rome verkent, komt populaire Netflixreeks ook naar ons land? “Wie weet, ik vond Brugge fantastisch”

Bedolven onder kritiek door haar clichés en simplistische kijk op het Parijse leven en toch is ‘Emily in Paris’ inmiddels één van de grootste hits op Netflix. Hoofdrolspeelster Lily Collins (35) snoept al vier seizoenen mee van het succes en het leerde haar belangrijke levenslessen. “Net als Emily weet ik nu beter om te gaan met ups en downs”, vertelt

Lees meer »

Lucas en Nicole vieren hun diamanten huwelijk

Op 21 augustus 1964 stapten Lucas Martens (86) en Nicole De Keyzer (85) in het huwelijksbootje in Tielt. Daags nadien volgde de kerkdienst in de Sint-Pieterskerk in Tielt.
The post Lucas en Nicole vieren hun diamanten huwelijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een op de tien Belgen blijft werken na pensioen

Bijna 40 procent van de 50- tot 74-jarigen in België ontvangt een rustpensioen. Bijna een op de tien van hen is blijven werken na de eerste ontvangst van een rustpensioen en de daaropvolgende zes maanden, zo blijkt maandag uit een bevraging van Statbel, het Belgische statistiekbureau, bij bijna 14.000 mensen in 2023.

Lees meer »

Jongeman (19) riskeert jaar cel na gewelddadige diefstal van gsm

Een 19-jarige jongeman die in Frankrijk woont riskeert één jaar effectieve celstraf na een gewelddadige diefstal van een gsm in De Panne. Volgens het slachtoffer werd zijn telefoon door een jongerenbende geroofd toen die passeerden met de wagen en werd er daarna geld afgehaald. “Hij heeft nog steeds nachtmerries over de feiten”, zegt de advocaat van het slachtoffer.
The

Lees meer »

1 op de 4 minderjarigen heeft al gegokt: “We moeten anders kijken naar het ‘onschuldige’ kraslot”

Het risico op een gokverslaving schuilt al in een kraslotje. Dat zegt Hendrik Peuskens, psychiater en diensthoofd Verslavingszorg bij de zorggroep Alexianen in Tienen. 1 op de 4 minderjarigen geeft aan al gegokt te hebben voor geld, zo blijkt uit een bevraging van het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD). Experten en organisaties maken zich daar zorgen over.

Lees meer »

400.000 euro per aflevering, 3.000 euro per deelnemer en 15.000 euro per pak: de geldmachine achter ‘The Masked Singer’

Een artistieke springplank, een risicovolle investering, een rollende geldmachine: ‘The Masked Singer’ is meer dan een liedjeswedstrijd. Nu de duurste tv-show van het land volgende week weer van start gaat, duikt HLN in de cijfers. Van de kostprijs per aflevering, vergoeding voor de deelnemers en sponsorcontracten van de partners. “De helft van ons totale marketingbudget pompen we in dat ene

Lees meer »

Brian Riemer ondergaat stresstest als toptrainer

Brian Riemer staat intern niet onder druk na een 2–2-gelijkspel en een wankele prestatie tegen Westerlo. Maar de Deen heeft wel voor het eerst af te rekenen met externe druk. De komende drie weken ondergaat hij een stresstest als toptrainer.

Lees meer »