Oostende vloert Straatsburg na overtime in Champions League

Oostende heeft dinsdagavond op de vijfde speeldag in groep E van de Champions League basketbal bij de mannen het Franse Straatsburg na overtime opzij gezet met 87-84. Na de reguliere speeltijd gaf het scorebord 79-79 (rust: 41-32) aan.

Jean Salumu ontpopte zich tot de meest productieve speler aan Oostendse zijde met achttien punten, vier rebounds en twee assists.

Straatsburg blijft voorlopig op kop in de poule met acht punten. Oostende telt nu zeven punten en staat daarmee op de derde plaats.

The post Oostende vloert Straatsburg na overtime in Champions League is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Waterfac­tuur 40 euro duurder en duurdere dienstenche­ques: hier gaat de Vlaamse regering geld halen en zo zal jij dat voelen

Nu het Vlaamse regeerakkoord bekend is, weten we ook waar de nieuwe regeringsploeg de volgende vijf jaar het geld gaat halen. Zo worden dienstencheques duurder, al vloeit één euro telkens naar de werknemer. En wanneer woningen worden aangekocht door vastgoedhandelaars, betalen zij daar binnenkort meer registratierechten op. Zo ziet het besparingsplan er concreet uit, goed voor 3 miljard euro. En

Lees meer »

Bijna één op drie arbeiders heeft risico op burn-out

Bijna een op de drie Belgische arbeiders (32,9 procent) bevindt zich in de risicozone van een burn-out. Bij de Belgische bedienden is dat een op de vier (25,5 procent). Dat blijkt uit een analyse van hr-bedrijf Securex en professor arbeidspsychologie Hans De Witte (KULeuven). Het zijn vooral dertigers en jonge vijftigers die een groter risico lopen.

Lees meer »

“Alle broodjes worden hier met ‘mamaliefde’ gemaakt”: Marjolein (44) opent ‘t Sandwichhuis in Kortrijk

Het hart van studentikoos Kortrijk is een nieuwe broodjeszaak rijker. In de Oudenaardsesteenweg opende Marjolein Depraetere (44) de deuren van ‘t Sandwichhuis. Met de opening ziet de ondernemende dame haar jeugddroom in vervulling gaan.
The post “Alle broodjes worden hier met ‘mamaliefde’ gemaakt”: Marjolein (44) opent ‘t Sandwichhuis in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ahmad Douba (25) uit Kortrijk over zijn deelname aan ‘Eerste Keus’: “Ik wil het negatieve beeld rond migratie ontkrachten”

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen maakten Fien Germijns en Pieterjan De Smedt een tweede seizoen van Eerste Keus. In het format moeten politici zich verantwoorden voor 50 kritische jongeren. De politicus zit midden in een cirkel omringd door 50 jongeren. Ahmad Douba uit Kortrijk was een van de jongeren die de kans kreeg om een vraag te stellen.

Lees meer »

Ook Chiro Sellewie draagt Melissa Depraetere op handen: “Staan echt met open mond te kijken”

Dit was toch wel het jaar van Melissa Depraetere. De Harelbeekse wordt nu beloond voor haar mooie jaar met een ministerpost in de nieuwbakken Vlaamse regering. Bij Chiro Sellewie uit Deerlijk volgen ze het parcours van hun voormalige hoofdleidster alleszins ook met argusogen.
The post Ook Chiro Sellewie draagt Melissa Depraetere op handen: “Staan echt met open mond te

Lees meer »

Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar lief en leed: “Hoe we dat gedaan hebben? Gezond leven en eten!”

Feest, ballonnen en live muziek in het woonzorgcentrum De Zilverberg voor de viering van het briljanten huwelijk van Marie-Madeleine Soenen (88) en André Stragier (95) in Roeselare. Schepenen Bart Wenes en Stefaan Van Coillie waren namens de Motena en de stad aanwezig om het briljanten koppel van harte te feliciteren.
The post Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar

Lees meer »

Eerste van drie politieke debatten Jess FM vanavond in GC Gilwe

Jess FM, de regioradio voor groot Menen, Wevelgem, Wervik en Ledegem, pakt in het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober, driemaal uit met een politiek debat met de lijsttrekkers van Wervik, Wevelgem en Menen. ‘Het Groot Debat Wervik’ is vanavond vanaf 19 uur live in de theaterzaal van het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe.
The

Lees meer »

Bestuurder trekt spoor van vernieling: voertuig crasht met hoge snelheid tegen gevel, lantaarnpaal en verschillende voertuigen

Een bestuurder heeft zondagmorgen vroeg met zijn wagen een spoor van vernieling getrokken in Kapelle-op-den-Bos, in Vlaams-Brabant. Hij ramde eerst een lantaarnpaal en de gevel van een woning, waarna hij frontaal op een geparkeerde wagen botste. Meerdere voertuigen raakten beschadigd, en de brandweer moest de bestuurder bevrijden uit zijn zwaar gehavende Volvo.

Lees meer »