Frank Galan brengt tweeling-single ‘Tranen Van Een Engel’ uit en komt optreden in Rhodesgoed in Kachtem

Frank Galan heeft een nieuwe single uit met als titel ‘Tranen Van Een Engel’. Er is een Nederlandstalige productie en een Spaanstalige. Een tweeling-single dus! De Spaanse versie heeft als titel : ‘Dele Gracias a La Vida’. Beide versies zijn terug te vinden op alle streamingchannels.

Frank Galan accentueert nog maar eens zijn prachtige stemtimbre met deze mooie parels. Het zijn allebei songs die perfect passen in deze tijdsgeest. Beide versies hebben elk hun eigen thema. De Nederlandstalige versie gaat over een terugblik over het verlies van een dierbare. De Spaanstalige versie daarentegen is een ode aan het leven, een ‘dankuwel’ aan al het moois dat we krijgen op ons pad. Het zal moeilijk kiezen zijn, omdat Frank Galan de Spaanse taal ook perfect beheerst en er een écht Julio Iglesias-plaatje van gemaakt heeft, alhoewel in de Nederlandstalige song er ook een vleugje zuiderse sfeer inzit. Frank besloot om ook in het Nederlands te gaan zingen, wat hem geen windeieren heeft meegebracht. Het blijft altijd lucratiever om een lied in meerdere talen te brengen, voor elk wat wils. Hij blijft zijn idool Julio Iglesias eeuwig dankbaar, want dankzij hem en een tweede plaats in de Soundmixshow (1994) staat Frank Galan sinds 33 jaar aan de top.

Frank Galan straalt klasse en kwaliteit uit met een hoge carisma-score. Geniet van beide versies tijdens de komende wintermaanden. De single komt in Nederland en Vlaanderen uit via zijn Nederlands platenlabel Smaragd Music (Cornelis Music). Download nu beide versies op Spotify en alle stramingchannels. De productie en arrangementen zijn in handen van Manfred Recordings Etten-Leur in Nederland. (PADI)

Op woensdagavond 17 januari treedt Frank Galan op in Brasserie Rhodesgoed in Izegem. Prijs: 59 euro per persoon, inclusief diner met voor-, hoofdgerecht en dessert, exclusief dranken. Info of reservatie: [email protected]www.rhodesgoed.be

The post Frank Galan brengt tweeling-single ‘Tranen Van Een Engel’ uit en komt optreden in Rhodesgoed in Kachtem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Rusthuisfacturen werden plots niet meer betaald”: Oostendse poetsvrouw ontkent dat ze hoogbejaarde vrouw 42.000 euro lichter maakte

Een 53-jarige vrouw uit Oostende ontkent voor de Brugse strafrechtbank met klem dat ze misbruik maakte van het vertrouwen van een hoogbejaarde vrouw. Volgens het gerecht gaf S.B. bijna 42.000 euro uit met de bankkaart van het – intussen overleden – slachtoffer, bij wie zij destijds als poetsvrouw aan de slag was.
The post “Rusthuisfacturen werden plots niet meer

Lees meer »

Ryan Wesley Routh: een man die zó voortvarend naar het goede streeft, dat iedereen hem teleurstelt en hij daar agressief van wordt

Een echte patriot. Zo oogt Ryan Wesley Routh (58) op de recentste foto’s die hij postte. Met de Amerikaanse vlag op zijn T-shirt en diezelfde stars and stripes op zijn jas genaaid. Hij zou tot het MAGA-kamp kunnen behoren — de aanhangers van Trumps slogan ‘Make America Great Again’ — en in 2016 stemde hij nog voor de man die

Lees meer »

‘Will Smith’ kwam in vrede en ‘Sh?gun’ schrijft geschiedenis: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ zijn de grote winnaars van de Emmy Awards die zondagavond in Los Angeles in aanwezigheid van de genomineerden werden uitgereikt. De serie rond het waargebeurde verhaal van de stalker haalde vier awards op, de reeks ‘Sh?gun’ schreef geschiedenis en ook Jeremy Allen White viel in de prijzen met de reeks ‘The Bear’.

Lees meer »

60 procent van de Belgen woont te ruim volgens KBC

Bijna 60 procent van de Belgen woont in een woning die te groot is voor hun huidige behoeften, wat dubbel zo hoog is als het Europese gemiddelde. Dat blijkt uit een studie van KBC, gepubliceerd in De Tijd. KBC voorspelt dat tegen 2050 ongeveer 330.000 extra appartementen nodig zullen zijn om een grote mismatch tussen vraag en aanbod op de

Lees meer »

Echtgenoot Hans D. (78) stuurt vandaag zijn kat naar reconstructie in moordzaak Annie De Poortere: “Mij ga je daar niet zien”

Na bijna dertig jaar hopen de nabestaanden en speurders eindelijk antwoorden te vinden in de moordzaak rond Annie De Poortere, vandaag vindt er een reconstructie plaats over die fatale zaterdag in 1994. Want hoe kwam Annie om het leven en waarom zijn de hulpdiensten niet gebeld? We spraken met dé persoon die de antwoorden weet, Annies echtgenoot Hans D. (78).

Lees meer »