Zorgen om spoorloze Poetin-criticus Aleksej Navalny: “Al dagenlang niets meer van hem vernomen in strafkamp”

De Russische oppositieleider Aleksej Navalny bevindt zich niet langer in de strafkolonie ten oosten van Moskou, waar hij al maanden opgesloten zat. Waar hij wel is, is onbekend. Dat meldt zijn entourage, die bezorgd is vanwege de wankele gezondheid van Navalny.

 

Meer krantenkoppen in België

Jorgen Geerolf en Dosko Kanegem (3B) willen voor eigen sterkte gaan: “Onze ploeg is duidelijk versterkt”

De Doskovieten van Kanegem moesten de voorbije transferperiode stevig op de markt gezien certitudes als Matthieu Verbrugghe en Jens Langeraet beslisten om te stoppen met voetballen. Men slaagde in de opzet, want de aanwinsten hebben zich in de voorbereiding duidelijk getoond. En ook in de eerste competitiewedstrijd tegen Westkapelle (3-1 winst).
The post Jorgen Geerolf en Dosko Kanegem (3B)

Lees meer »

Het geheime plan om prins Harry weer naar het Verenigd Koninkrijk te laten terugkeren: “Opnieuw een bescheiden rol opnemen in de koninklijke familie”

Britse vrienden van prins Harry hebben verrassende berichtjes ontvangen vanuit Californië, waar de hertog van Sussex nu al vier jaar lang woont. Er moet nog veel water door de zee vloeien en werk worden verzet, maar zijn vrienden hopen stiekem op een terugkeer van de hertog van Sussex naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer »

Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter

In zijn eerste seizoen bij Cofidis heeft Milan Fretin (23) zich tot een te duchten sprinter ontpopt. Na een knappe ritzege in de Vierdaagse van Duinkerke mocht de Bredense Limburger ook in de Tour du Poitou-Charentes het zegegebaar maken.
The post Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter appeared first on KW.be.

Lees meer »

The Fighting Company organiseert boksgala in Dudzele

Bruggeling Wim Lambert, al twintig jaar actief in de bokswereld, hield op 5 augustus The Fighting Company vzw boven de doopvont. Tijd om zelf de stuurknuppel vast te houden en er meteen in te vliegen. De start werd alvast niet gemist, want de trainingen in Sport Vlaanderen lokken volk en in februari volgend jaar staat er een boksgala op het

Lees meer »

Hoe sketch van Elisabeth Lucie Baeten vuur aan de lont stak: de échte reden achter ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir

Het merendeel van het VRT-personeel noemt Lotte Vermeir (39) ‘joviaal, intelligent en integer’, maar toch werd de VRT-netmanager na intern onderzoek de laan uitgestuurd. Ze kon geen vuist maken in een omgeving vol spierballenrollende alfamannetjes, zo blijkt, maar er was ook de metersdiepe vete met VRT-CEO Frederik “politiek schoothondje” Delaplace. “Hij wilde het onderzoek aangrijpen om van Lotte af te

Lees meer »

Stijn Desmet (KSV Oostkamp): “Schrijven aan nieuw verhaal”

Het KSV Oostkamp van Stijn Desmet moest de verplaatsing naar Sparta Petegem ondernemen. Al vlug kreeg Stijn Desmet loon naar werken, want een ingestudeerd nummertje na hoekschop werd door Broes Willem ingekopt. Aan de overzijde kreeg Milan Iket kort na rust een wereldgoal te slikken. Een kwartier voor inrukken was het de beurt aan de ingevallen Phil Canoot om raak

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Een stapel nieuwe boeken, papieren, mappen, extra gerief… Zeker op de eerste schooldagen is het sleuren en zwoegen met die boekentas!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Woonzorgcentrum Maria Middelares heeft nieuwe personeelsparking

De medewerkers van het woonzorgcentrum Maria Middelares, centrum voor dagverzorging ‘De Korenaar’ en de kinderopvang ‘Felix’ in Villa Rosa gebruiken sinds maandag 2 september hun nieuwe personeelsparking. Die is bereikbaar via de Vier Seizoenenstraat.
The post Woonzorgcentrum Maria Middelares heeft nieuwe personeelsparking appeared first on KW.be.

Lees meer »